Flagship killer-ul One Plus Two, aproape de lansare

Data: 27/05/2015 | Autor: .

OnePlus-Two-gadgetreport

One Plus decreteaza: “(It’s) time to change!”. Chiar dacă nu dezvăluie subiectul, presa internaţională afirmă că, cel mai probabil, este vorba de lansarea smartphone-ului One Plus Two.

Zvonul pare confirmat de benchmarkurile prezentate, recent, pe blogurile de tehnologie, care vin să confirme configuraţia spectaculoasă a noului smartphone.

GadgetReport.ro relata, recent, ca flagship killer-ul One Plus Two ar urma sa aibă o configuraţie de top, cu care va concura de la egal cu Galaxy S6, HTC M9, iPhone 6 si celelalte smartphone-uri de top. Pretul? Numai 2499.99 Yuan, adica in jur de 400 de dolari!

Telefonul One Plus Two va avea un ecran 2K de 5,5 sau 6 inchi, cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 810, 4 GB de RAM si doua camere, de 5 respectiv 20 MP. Informatiile au fost confirmate, in parte, de CEO-ul OnePlus, Pete Lau.

Telefonul promite si un senzor de amprenta despre care se afirma ca ar fi mai bun decat Touch ID.

Pe internet a aparut si un concept video care anticipeaza noul model One Plus Two. A fost realizat de Sahanan Yogarasa, designerul care a ghicit si forma primei generatii One Plus One.

Prima generatie One Plus One puteti sa o cumparati de pe site-ul producatorului.  OnePlus One de 16 GB costa 299 euro, iar cel de 64 GB – 349 euro.