Flagship killer-ul One Plus Two, dotari in premiera mondiala

Data: 24/06/2015 | Autor: .

oneplus-two-usb type c

Smartphone-ul OnePlus Two, care urmeaza sa fie lansat cel mai probabil la inceputul lunii iulie, va utiliza cel mai nou standard in materie de conectivitate, mufa USB Type-C, devenind astfel primul smartphone de top care va folosi acest standard.

Cei de la One Plus au afirmat, pe blogul companiei, trecerea de la micro-USB la mufa Type-C poziţionează compania în rolul de leader al pieţei, iar ceilalţi producători de hardware nu vor face decât să prindă din urmă smartphone-ul „2” cu noile lor modele.

GadgetReport.ro relata, recent, ca dincolo de USB Type-C, smartphone-ul ar urma sa ruleze cel mai nou procesor de pe piata,  versiunea 2.1 Snapdragon 810, una cu gel termic deasupra celor 8 core-uri şi plăci de grafit, astfel ca acesta va avea o temperatură normală chiar şi după ore de utilizare fără a-i afecta performanţele.

Telefonul One Plus Two va avea un ecran 2K de 5,5 sau 6 inchi, cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli,  4 GB de RAM si doua camere, de 5 respectiv 20 MP. Telefonul promite si un senzor de amprenta despre care se afirma ca ar fi mai bun decat Touch ID. Pretul? Numai 2499.99 Yuan, adica in jur de 400 de dolari!

Pe internet a aparut si un concept video care anticipeaza noul model One Plus Two. A fost realizat de Sahanan Yogarasa, designerul care a ghicit si forma primei generatii One Plus One.

Prima generatie One Plus One puteti sa o cumparati de pe site-ul producatorului.  OnePlus One de 16 GB costa 299 euro, iar cel de 64 GB – 349 euro.