Flagship-ul chinezesc Ulefone Be Touch 3, preţ excelent pe GearBest.com

Data: 3/12/2015 | Autor: .

ulefone be touch 3 gadgetreport.ro

V-aţi obişnuit, probabil, ca pe GadgetReport.ro să vedeţi care sunt cele mai interesante telefoane chinezeşti şi să aflaţi din timp de promoţiile lansate de site-urile de profil din China. Astăzi vă prezentăm o nouă campanie de vânzări la preţuri reduse, organizată de Ulefone pe site-ul Gearbest.com.

În cadrul acesteia puteţi cumpăra unul dintre cele mai interesante smartphone-uri lansate în acest an, UleFone Be Touch 3, la preţul de 150 de dolari, redus cu 50 de dolari faţă de preţul de listă.

UleFone Be Touch 3 este cel mai nou şi mai performant smartphone lansat de startup-ul chinezesc.

Telefonul are un ecran de 5,5 inchi, Full HD, acoperit cu Gorilla Glass 3, prins într-o carcasă metalică subţire, cu accente premium. UleFone Be Touch 3 rulează un Android 5.1 curat, fără aplicaţii nedorite, de pe un spaţiu de stocare de 16 GB, extensibil prin card cu încă 64 GB, cu ajutorul unui procesor MT6753 64bit Octa Core, tactat la 1.3GHz şi a 3 GB de RAM.

Configuraţia hardware mai include o placă video Mali T720, astfel că se descurcă excelent în orice situaţie, de la filmele FullHD la jocurile de ultimă generaţie, fără întreruperi sau blocaje.

Ulefone Be Touch 3 este dotat cu două camere video, una de selfie de 5 MP, care se descurcă excelent inclusiv în condiţii de lumină slabă, şi o alta principală, produsă de Sony, de 13 MP, cu unghi larg de vizualizare (F 2/0) autofocus în 0,3 secunde, HDR şi stabilizare optică.
Camera principală înregistrează în FullHD şi beneficiază de un software care elimină tremurăturile de imagine.

Ca orice telefon de ultimă generaţie, UleFone Be Touch 3 are un senzor de amprentă UTouch, care permite blocarea telefonului şi lansarea aplicaţiilor în numai 0.1 secunde.

Ulefone Be Touch 3 are toate dotările devenite standard în segmentul telefoanelor de top, de la Bluetooth: 4.0, Wi-Fi şi standardul 4G (800/1800/2100/2600MHz ).
Telefonul este dual-sim, astfel că veţi putea primi apeluri de pe două numere diferite de telefon.
Smartphone-ul are un acumulator de 2550 mAh, produs de Sony, cu încărcare rapidă. Asta înseamnă că în numai 15 minute de stat în priză, ajunge la 35% din baterie.

Dincolo de oferta pentru UleFone Be Touch 3, puteţi cumpăra în cadrul promoţiei de pe GearBest.com un alt telefon pe care l-am prezentat şi testat pe GadgetReport.ro, Ulefone Paris, un model vândut la preţul de 120 de dolari.

Telefonul vine cu un look premium, dată de carcasa din aluminiu cu marginile rotunjite şi de ecranul de 5.0 inchi IPS, cu rezoluţia 1280 x 720 pixeli, acoperit cu Gorilla Glass 3.

Sub carcasă avem un procesor octa core A53 pe 64 biti, MTK6753, tactat la 1,3 Ghz şi gândit să economisească consumul de energie cu 30%, alături de 2 GB RAM LP-DDR3 şi un spaţiu de stocare de 16 GB.
Ulefone Paris are doua camere, una de 5 MP pentru selfie, cu unghi larg pentru ca fotografiile tale să cuprindă pe toată lumea, şi o alta, principală, de 13 MP, de la Omnivision, cu o apertură generoasă de F 1.8, cu flash.
Telefonul chinezesc stă bine la capitolul sunet, graţie solutiei Bes Flawless audio, care oferă un sunet curat si puternic.

Mai multe detalii aflaţi din testul video GadgetReport.ro de mai jos.