Flanco a început Black Friday. Care sunt ofertele

Data: 22/10/2021 | Autor: .

Flanco a început Black Friday

Flanco a dat startul campaniei de Black Friday din acest an, care se va desfășura între 22 octombrie și 30 noiembrie, în toate cele 158 de magazine ale sale din țară, precum și online, pe www.flanco.ro. Retailerul a pregătit reduceri de până la 80% la peste un milion de produse, dar și oferte de finanțare diverse, astfel încât clienții să poată alege produse electro-IT de calitate și de folosință îndelungată.

Pentru această ediție, Flanco a pregătit reduceri pentru toate categoriile de produse, acordând o atenție sporită celor mai căutate dintre ele. Astfel, clienții vor găsi pe rafturile fizice și virtuale ale retailerului smartwatch-uri de la 149 lei, aspiratoare robot de la 549 lei, smartphone-uri de la 249 lei, cuptoare cu microunde de la 199 lei și espressoare automate de la 999 lei.

40 de rate fără dobândă

Clienții Flanco vor avea, de asemenea, la dispoziție o gamă variată de soluții de plată, disponibile atât în magazinele fizice, cât și online. Astfel, aceștia vor putea achita cumpărăturile cu cardul de credit în până la 40 de rate fără dobândă sau chiar vor avea opțiunea plății în rate fără card sau contracte de credit, ci direct cu cardul de salariu.

Opțiunile de livrare puse la dispoziție de retailer rămân variate inclusiv în cursul campaniei. Astfel, clienții care comandă online pot alege livrarea prin curier, la domiciliu, livrare în una dintre cele 1.700 de locații Easybox partenere, din toată țara, pentru produsele eligibile, de dimensiuni mici sau medii, ori varianta livrării comenzii în unul dintre cele 158 de magazine Flanco, cu ridicare gratuită și avantajul de a se asigura, împreună că un consultant, că produsele comandate corespund cerințelor.

Stocurile și ofertele de Black Friday vor fi în permanență actualizate, astfel încât clienții să aibă parte de opțiuni variate de produse și de reduceri atractive pe toată durata campaniei. În plus față de anii anteriori, clienții pot descoperi extra-reduceri și la produsele care nu sunt incluse în cataloagele de Black Friday.

Allview Black Days. Toate reducerile de Black Friday