A fost lansat Call of Duty: Modern Warefare 3

Data: 8/11/2011 | Autor: .

Producatorul de jocuri Activision, studiourile Infinity Ward si Sledgehammer Games au lansat  marti jocul video Call of Duty: Modern Warefare 3. Jocul este vazut de specialisti drept principalul concurent al Battefield 3.

Call of Duty este un first-person shooter care ii va pune pe jucatori in mijlocul razboiului.

Actiunea se petrece, la fel ca si in game-ul dezvoltat de EA, in mediul urban. Scenariul il are in prim-plan pe Vladimir Makarov, care, dupa il ia ostatic pe presedintele Rusiei si invadeaza Manhattan-ul.

Story-ul il duce pe gamer prin toata lumea, din Paris, in Berlin, la Moscova, Hamburg si Dubai, dar si in Sierra Leone, India si Somalia.

Pe langa armele si grafica mult imbunatatita, Modern Warefare 3 aduce si lupte subacvatice sau din elicopter, spre incantarea celor pasionati.

Jocul ruleaza pe toate platformele PC, Xbox 360, PlayStation 3, dar si pe noua consola Nintendo.

De astazi, jocul este disponibil si inRomania, la un pret de aproximativ 270 de lei.

httpv://www.youtube.com/watch?v=zuzaxlddWbk

Kit special pentru Call of Duty

Logitech a lansat, recent, Logitech Gaming Keyboard G105 si Logitech Laser Mouse G9X, gadgeturi realizate special pentru jocul Call of Duty: Modern Warfare 3.

Logitech Gaming Keyboard G105 este iluminata de o lumina LED verde si dispune de sase taste G programabile, fiecare cu trei moduri de stare.

Tastatura ofera pana la 18 combinații de macro-uri pe joc. Aceste macro-uri pot fi realizate prin apasarea unei singure taste sau prin combinații complexe de mai multe taste. Noi macro-uri pot fi inregistrate din mers odata ce ai descarcat Logitech Gaming Software.

Laser-ul integrat mouse-ului Logitech Laser G9X ofera precizie la viteze mari de pana la 165 inchi pe secunda. Se poate schimba rezolutia pentru a atinge cel mai bun nivel de precizie, de la control precis al cursorului (200dpi) pana la manevre ultra-rapide (de pana la 5700 dpi), fara ca acțiunea sa fie oprita, in timp ce receiver-ul USB full-speed asigura mouse-ului o deplasare lina. Rotița MicroGear™ Precision Scroll este perfecta pentru selecția armei iar atunci cand nu joci Call of Duty: Modern Warfare 3, aceasta realizeaza un scrolling ultra-rapid ce navigheaza prin pagini mari de Internet.

Cititi mai multe detalii aici.