Fotografii cu prototipul iPad din anii 2000 au aparut pe Internet (Galerie Foto)

Data: 19/07/2012 | Autor: .

Este deja un lucru cunoscut ca iPad-ul a fost gandit de Apple inca dinaintea proiectarii iPhone-ului, insa mai multe amanunte nu erau disponibile pana acum despre felul cum aratau primele modele ale tabletei. Network World a reusit sa obtina o parte din depozitia pe care Jony Ive, seful departamentului de design al Apple, a depus-o intr-un proces pe care compania americana il are cu Samsung.

Printre altele, acesta a fost nevoit sa faca publice mai multe imagini cu prototipuri ale tabletei iPad, denumite „035” si datand din perioada 2002-2004.

Imaginile prezinta un dispozitiv similar cu iPad-ul pe care Apple l-a lansat in 2010, singura diferenta fiind profilul mai gros si lipsa butonului home.

In galeria foto de mai jos puteti vedea mai multe imagini cu prototipul iPad de la inceputul anilor 2000, dar si cateva fotografii comparative cu acesta alaturat unui iPad 2 si unei tablete Galaxy Tab 10.1, obtinute de The Verge.

In ceea ce priveste procesele dintre Apple si Samsung, acestea ia o turnura din ce in ce mai ciudata. Potrivit ultimelor informatii, un judecator britanic a ordonat Apple sa publice o notificare pe propriul site in care sa-i informeze pe clienti ca Samsung Electronics nu a copiat design-ul tabletei iPad.