Philips lanseaza in Romania Blade 2, un monitor IPS de 1.049 lei

Data: 23/07/2012 | Autor: .

Philips aduce in Romania monitorul Blade 2, un model de 23 de inchi bazat pe tehnologia IPS, ce permite unghiuri mai mari de vizualizare.

Inspirat de liniile lamelor patinelor de patinaj, monitorul Philips 239C4QHSB Blade are o grosime de 12,9 mm, deci este la fel de subtire ca o rama foto. Tastele de control sunt integrate bazei negre stralucitoare iar managementul de cabluri eficient ajuta ca totul sa fie tinut in ordine si in afara privirilor, salvandu-se spatiu pe birou.

Punctul de atractie al monitorului Blade 2 este ecranul LED eIPS (Enchanced In-Plane Switching). Acesta ofera un unghi de vizualizare mare (aproape 180 de grade) fara sa sacrifice vibratia culorilor sau detaliile imaginii. La fel ca predecesorul său, Blade 2 dispune de cea mai noua generatie de LED-uri subtiri, ceea ce a facut ca monitorul sa fie atat de subtire de la bun inceput, dar si functiile de energie Philips pentru culoare, imagine si control. SmartKolor este o tehnologie de extensie de culoare sofisticata ce amplifica vitalitatea culorilor primare, ceea ce in practica semnifica imagini mai bogate, mai vii pentru fotografiile si filmele redate. Complementara acestei functii este SmartContrast, functie ce reda imaginilor un contrast viu. SmartImage, tehnologia exclusiva Philips analizeaza continutul de pe ecran si ajusteaza performanta ecranului in concordanta cu acesta. Poti alege dintr-o gama de moduri de vizualizare: office, image, entertainment, economy, experienta de vizualizare putand fi ajustata in functie de aplicatia aleasa. Si, pentru a reduce oboseala din timpul orelor lungi din fata ecranului, Philips a inclus Smartxt, un algoritm sofisticat ce imbunatateste cititul aplicatiilor bazate pe text precum documentele PDF.

Blade 2 dispune de High Definition Multimedia Interface (HDMi) ce ofera continut video digital de calitate si sunet ce pot fi transmise printr-un singur cablu din sursa ta preferata: PC, player DVD, set-top-box sau camera video. Exista de asemenea un port audio-out prin care monitorul se poate conecta la boxe sau casti.

Monitoarele Philips cu iluminare de fundal cu LED-uri nu contin mercur, una dintre cele mai toxice substanţe naturale, care afecteaza oamenii si animalele. Acest lucru permite obtinerea unui afisaj ecologic pe intregul ciclu de viata, de la fabricare pana la scoaterea din uz.

Philips Blade 2 este disponibil in Romania la un pret de 1049 Lei.