TOP: Cele mai ciudate accesorii pentru iPhone

Data: 25/07/2012 | Autor: .

Succesul fulminant al iPhone a dat nastere la o intreaga industrie de accesorii si dock-uri destinate smartphone-ului Apple, cu cele mai variate preturi si utilizari. Digital Trends a realizat o selectie a celor mai ciudate astfel de accesorii.

TV Hat

TV Hat for iPhone este practic o sapca de baseball care ii permite utilizatorului sa nu vada nimic in jur in afara de ecranul iPhone-ului. In plus, accesoriul dispune si de o lupa care va garanteaza un efect de cinema. Toate acestea pentru numai 30 de dolari.

 

iVictrola

iVictrola este un „amplificator” pentru iPhone care functioneaza pe principiul gramofonului. iPhone-ul este andocat iar sunetul generat de difuzoarele sale este amplificat fara a fi nevoie de cabluri sau energie electrica. Sunetul va beneficia de un feeling retro, insa pretul este unul destul de piperat – intre 600 si 1.000 de dolari.

iBreath Breathalyzer

iBreath Breathalyzer este unul dintre cele mai ciudate accesorii de pe piata. Accesoriul se conecteaza la iPhone iar utilizatorul sufla intr-o fanta speciala pentru a-si calcula alcoolemia. Daca asta nu e suficient, Breathalyzer-ul vine echipat si cu un transmitator FM care se poate conecta la sistemul audio al automobilului. Toate acestea pentru un pret de doar 40 de dolari.

Romo – Robotul iPhone

Romo este un accesoriu care transforma iPhone-ul intr-un veritabil robot. Impreuna cu aplicatia dedicata, robotul poate fi controlat si poate fi folosit chiar si pentru spionaj. Mai mult, robotul isi poate schimba expresia fetei si poate chiar sa danseze pe muzica. Pretul accesoriului este de 150 de dolari.

RDTX – detectorul portabil de radiatii

Detectarea intensitatii radiatiilor nu este un feature prezent pe iPhone, iar dezvoltatorii acestui accesoriu si-au spus, probabil, ca acest lucru este inacceptabil. Asa a luat nastere RDTX, un accesoriu care determina cantitatea de radiatii dintr-un anumit loc si chiar permite utilizatorului sa publice rezultatele pe Twitter sau Facebook. Totul pentru un pret de 250 de dolari.