Logitech aduce in Romania un mouse tactil de 300 lei

Data: 27/07/2012 | Autor: .

Logitech aduce in Romania Touch Mouse M600, mouse-ul tactil ce iti permite sa navighezi intuitiv cu ajutorul degetelor.

Design-ul mouse-ului Logitech Touch Mouse M600 a fost distins in cadrul International CES Innovations cu premiul Design and Engineering la categoria Computer Peripherals.

Logitech Touch Mouse M600 iti permite sa faci scroll si swipe oriunde degetele tale se aseaza pe mouse. Dispunand de un design modern, margini rotunjite si linii ergonomie, mouse-ul tactil sta confortabil in palma si este un companion perfect pentru laptop.

Software-ul Logitech Flow Scroll ajuta ca scrolling-ul sa fie neintrerupt, asemanator scrolling-ului de pe un smartphone. Poti glisa cu degetul suprafata tactila pentru a experimenta o derulare continua pe paginile de Internet.

Forma unica a mouse-ului este conceputa asa incat sa poti face exact ce iti doresti, selectare, click si scroll. Este alegerea perfecta pentru stangaci si dreptaci, exista arii de click care pot fi redistribuite cu ajutorul software-ului Logitech SetPoint. In plus, Logitech Touch Mouse M600 include un receiver mic Unifying la care se pot conecta printr-un port USB pana la sase mousi si tastaturi compatibile.

Logitech Touch Mouse M600 este disponibil in Romania la un pret de 300 Lei.