Friteuza MediaShop AirFryer Power M16439. Un gadget de bucătărie excelent

Data: 4/08/2020 | Autor: .

Dacă v-ați săturat să tot faceți mâncare la cuptor, în căldură, cu mirosurile și corvoada de rigoare, o alternativă o reprezintă gadgeturile inteligente de bucătărie. V-am mai prezentat astfel de produse, iar astăzi testăm o friteuză de la MediaShop, AirFryer Power M16439, un gadget care promite să gătească rapid și ușor. Prețul este unul pe măsură. Costă, la data la care am cumpărat-o, 700 de lei, un preț cu aproape 200 de lei mai mic decât în oferta standard.

 Doriti sa mancati sanatos si variat, dar nu mai aveti loc in bucatarie din cauza aparatelor si oalelor pe care, chiar nu le folositi? Renuntati la ele, de astazi! Power AirFryer, pentru prima data in lume, combina o friteuza fara ulei cu un rotisor si un deshidrator!

Friteuza, deshidrator si rotisor, toate intr-un singur aparat!  Preparati carne si paste, gratinati, prajiti, incalziti, inabusiti si coaceti, toate fara ulei.

Cam așa sună reclama care ne-a atras atenția. Am mai avut un airfryer de la Philips care s-a descurcat excelent până acum și pe care l-am mutat în casa de vacanță pentru a-i face  loc în bucătărie acestui nou gadget.

Friteuza MediaShop AirFryer Power M16439 a venit într-o cutie uriașă, surprinzător de mare, însă justificată de numărul mare de ustensile, de la țepușele pentru grill la tăvi și tot felul de alte instrumente utile pentru diverse preparate.

 

Am ales varianta Deluxe, pentru că am primit, în plus, câteva instrumente excelente, printre care o sită mare pentru preparat cartofi, câteva tăvițe speciale pentru cuptor și alte elemente pe care înoferta standard nu le primești.

În cutie mai primești manualul, care are secțiune în limba română, de unde afli tot ce trebuie să știi despre modul în care poți prepara mâncarea, de la timp la temperatură, programe și sfaturi de utilizare.

În plus, mai primești trei broșuri cu rețete care vin, din păcate în limba germană. Am rezolvat însă rapid problema cu aplicația Google Lens cu care am tradus instant, în română, rețetele speciale pentru MediaShop AirFryer Power M16439.

Ce poți face cu acest gadget

Noi am ales în primul rând să preparăm, la rotisor, un pui de 1,5 kilograme. În 40 de minute, la 185 de grade, puiul a fost gata și a ieșit excelent, cu o crustă optimă și bine făcut pe dinăuntru.

Carnea a ieșit suculentă, nu a fost uscată. A fost unul dintre cei mai buni pui la rotisor pe care i-am mâncat vreodată.

Cum faci laptopul mai rapid. Câteva măsuri simple și utile

Un lucru important. Pe tot parcursul rotisatului, nu am sesizat un miros persistent. MediaShop AirFryer Power M16439 a funcționat silențios, cu un sunet minim, și fără să scoată fum, aburi etc.

Ce mai poți face cu MediaShop AirFryer Power M16439?

Puteți prepara tot felul de produse din carne, paste, cartofi prăjiți, pește, cîrnați, toate fără ulei. În plus, puteți coace prăjituri și chiar puteți deshidrata fructe și legume.

Cuptorul are o putere de 1800W și, datorita celor 3 nivele, puteți să preparati simultan un meniu complet cu 80% mai putina grasime decat prin metodele traditionale.

MediaShop AirFryer Power M16439 este ușor de folosit. Ai 8 programe diferite, presetate, cu simbolurile aferente însă îți poți realiza propriul programe, pentru că tastele de putere și durată pot fi reglate după bunul plac.

În plus, pe tot parcursul preparării, te poți uita înăuntru, pentru că interiorul este luminat cu un bec led.

MediaShop AirFryer Power M16439 este, pentru noi, un gadget excelent care ne scutește timpul petrecut în bucătărie. De la cartofi prăjiți la fripturi, șnițele, ciuperci și pește, pe toate le poți prepara fără ulei, rapid, și fără să faci mirosul clasic în bucătărie.

Dacă te interesează produsul MediaShop AirFryer Power M16439, îl poți cumpăra de pe acest LINK.

Review Coredy R750 – Tu ce îți dorești de la un aspirator robot?