Review Coredy R750 – Tu ce îți dorești de la un aspirator robot?

Data: 12/12/2020 | Autor: .
Coredy R750

Coredy R750

Dacă vrei să îți cumperi un aspirator robot, pe piața românească ai la dispoziție zeci de produse, unele bune dar foarte scumpe, altele ieftine și inutile. Selecția se restrânge destul de mult dacă vrei ca aspiratorul robot să aibă și funcție de mop. În gama produselor cu un raport preț-calitate foarte bun se află și Coredy R750, un gadget cu review-uri excelente în Occident și pe care poți să îl cumperi de pe site-ul lor oficial.

Coredy R750 este un aspirator inteligent care are în primul rând o putere de aspirare optimă – 2000pa. Este cel mai important aspect la acest tip de gadget. Dacă vă doriți un aspirator robot care să își facă treaba, trebuie să aibă minim 2000pa.

În al doilea rând,  Coredy R750 poate fi transformat, foarte ușor, într-un mop inteligent. Are un container special în care pui apă (100/200/300 ml) și pe care îl atașezi printr-un mecanism simplu la aspirator.

Coredy R750 este, în al treilea rând, un aspirator inteligent. Se conectează la WIFI, pe 2,5 Ghz, și astfel îl vei putea controla cu Alexa sau Google Assistent.

 Coredy R750

Coredy R750

Ai la dispoziție o aplicație dedicată de telefon, din care poți să îl setezi după cum îți dorești, alături de o telecomandă simplă și ușor de folosit.

În cutie, Coredy R750 vine alături de câteva accesorii – încă două perii, un al doilea filtru HEPA, baterii pentru telecomandă și o perie cu care să îl cureți.

COREDY R750. CUM SE DESCURCĂ ÎN ASPIRARE

Din momentul în care l-ai pornit, Coredy R750 începe să aspire cu eficiență orice colț din casă. Știe singur să evite obstacolele, intră pe sub canapele și mobilă – are un profil foarte subțire. În esență, se descurcă singur. Nu se blochează ca alte aspiratoare robot.

Din momentul în care termină de aspirat, îi poți scoate compartimentul de gunoi și să-l cureți.

Coredy R750

În ceea ce privește mopul, acesta se încarcă simplu, cu apă, la unul dintre cele trei niveluri. Dacă folosești aplicația de telefon, trebuie să setezi nivelul apei, ca el să știe să o folosească eficient.

În materie de autonomie, dacă îl setezi pe ciclul de curățare LOW, va șterge podeaua aproape 150 de minute. În zona medium, va rezista până la 120 minute, iar în zona High, până la 90 de minute.

Coredy R750

Bineînțeles că îl poți opri când îți dorești, dacă ești mulțumit de rezultate.

Coredy R750 3-in-1 Robotic Sweep Vacuum Mop

Review Bissell Crosswave. Aparatul care aspiră și spală orice suprafață

COREDY R750. UN ROBOT INTELIGENT

Dincolo de faptul că aspiră și dă cu mopul, Coredy R750 are și câteva funcții inteligente. Știe, de exemplu, să evite singur obstacolele, iar atunci când trece de la podea la covor, crește viteza și puterea de aspirare.

Coredy R750 3-in-1 Robotic Sweep Vacuum Mop

Mai mult, din aplicație, îl poți localiza foarte ușor, pentru că face un zgomot specific dacă nu-l mai găsești (!!).

Coredy R750 3-in-1 Robotic Sweep Vacuum Mop

Coredy R750 își crează singur o hartă a spațiului, iar în cutie primești și niște elemente speciale de protecție pe care să le amplasezi în locurile în care nu vrei să intre. Sau dacă ai scară acasă, să nu cadă pe ele.

Din aplicație, îi poți seta un program de lucru zilnic pe care să-l respecte.

Aspiratorul robot știe singur când are nevoie să se încarce, astfel că se va duce singur la stația de încărcare.

COREDY R750. CONCLUZIE

Coredy R750 este o soluție optimă dacă vă doriți un astfel de gadget. Are o putere excelentă de aspirare, curăță eficient cu mopul și nici nu face zgomot. De altfel, din aplicație, îi poți seta nivelul de zgomot din cele trei niveluri.

Are o autonomie excelentă, de peste două ore, și îl poți controla prin telefon, telecomandă și Google Assistant și Amazon Alexa. E un gadget excelent care vine  la un preț chiar mai bun decât produsele similare de pe piața românească.

Coredy R750 3-in-1 Robotic Sweep Vacuum Mop

Noi l-am cumpărat de pe site-ul oficial la prețul de 320 de dolari (1350 lei), cu livrare gratuită, și a venit după aproape 10 zile, prin UPS.

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner. Un aspirator vertical ușor, puternic și versatil

ILIFE V7. Un robot inteligent care aspiră și dă cu mopul în timp ce ești la serviciu

ILIFE V7. Un robot inteligent care aspiră și dă cu mopul în timp ce ești la serviciu