ILIFE V7. Un robot inteligent care aspiră și dă cu mopul în timp ce ești la serviciu

Data: 25/01/2018 | Autor: .

ILIFE V7. Un robot inteligent care aspiră și dă cu mopul în timp ce ești la serviciuProbabil că le-ai văzut în magazine sau pe internet și te-ai gândit că, la 1.500-5.000 de lei, nu știi dacă merită achiziția.Aspiratoarele robot au progresat semnificativ în ultimii ani, iar prezența lor în casele noastre nu mai este doar un simplu moft. GadgetReport.ro vă prezintă astăzi unul dintre cele mai noi modele, ILIFE V7, un aspirator robot inteligent, controlat prin telefon sau telecomandă și care  are un preț excelent.

ILIFE V7 este primul robot din noua gamă care oferă, în același timp, atât funcția de aspirare cât și pe cea de dat cu mopul.

Gadgetul are o construcție solidă, elegantă și de bun gust. Pe partea de sus are butonul de comandă CLEAN, iar în partea de jos pe cel care asigură accesul la recipientul de praf și mizerie.

Pe partea interioară sunt roțile multifuncționale, mătura care culege praful și laveta specială pentru mop. În pachetul cu care vine produsul veți găsi o serie întreagă de accesorii (o lavetă, o perie de curățare, o mătură și încă două filtre pentru aspirare)

ILIFE V7 poate fi controlat atât din butonul touchscreen, cu telecomanda inclusă cât și cu aplicația dedicată, gratuită, pentru telefon și tabletă (Android și iOS )

URMĂRIȚI TUTORIALUL VIDEO DEDICAT ASPIRATORULUI ILIFE V7 IN CLIPUL DE MAI JOS

Indiferent cu ce îl controlezi, aspiratorul va prelua instantaneu comenzile și va începe să facă curățenie.

ILIFE V7 are o rază de acțiune de până la 150 de metri pătrați, astfel că este excelent pentru un apartament cu 2-3 și chiar 4 camere.

Cu ajutorul senzorilor, ILIFE V7 își stabilește o hartă a spațiului pe care îl are de curățat, astfel că va acționa eficient, în cel mai scurt timp și, mai ales, fără gălăgie. Asta pentru că robotul este unul dintre primele gadgeturi de acest tip care face un zgomot de sub 50 db.

În materie de autonomie, robotul rezistă până la două ore, din teste noastre, astfel că are timp suficient să  facă curățenie. Iar atunci când senzorii îi indică faptul că bateria de 2500 mAh se descarcă, se duce singur să se încarce, în standul dedicat.

De altfel, nu este nevoie să stai după el, pentru că, dacă îl programezi să lucreze singur, ILIFE V7 va pleca din stand la ora stabilită, iar tu să îți vezi liniștit/ă de serviciu, de cumpărături, de alte treburi.

ILIFE V7 va știi singur să evite obstacolele și să insiste în locurile unde e mai multă murdărie.

Gadgetul îl puteți cumpăra de AICI .

În cutie veți găsi aspiratorul, telecomanda, certificatul de garanție, manualul de utilizare în limba engleză, o perie de curățare, o mătură specială pentru aspirator, un mop și două filtre pt aspirare, de rezervă.

SPECIFICATII

ILIFE  V7  Vacuum Cleaner

 BATERIE SI INCARCARE Battery Brand: BYD
Battery Type: Li-ion battery
Battery Capacity: 2500mAh ( max. up to 2600mAh )
Battery Voltage: 14.4V
Battery Current: 1.5A / 5mA
Battery Power: 36W
DIMENSIUNI SI GREUTATE Product weight: 2.9500 kg
Package weight: 5.7500 kg
Product size (L x W x H): 34.00 x 34.00 x 8.00 cm / 13.39 x 13.39 x 3.15 inches
Package size (L x W x H): 53.00 x 42.00 x 13.50 cm / 20.87 x 16.54 x 5.31 inches
CONTINUT PRODUS  1 x Sweeping Robot, 1 x Remote Control, 2 x AAA Battery, 1 x Side Brush,

2 x Mop, 2 x Strainer,1 x Charging Base, 1 x Dusting Brush, 1 x English User Manual, 1 x Adapter