Kruger&Matz aduce noi modele de televizoare SMART 4K în România

Data: 13/02/2018 | Autor: .

Kruger&Matz aduce noi modele de televizoare SMART 4K în România

Kruger&Matz și-a extins oferta pe piaţa românească cu patru modele de televizoare SMART cu diagonala de 43″, 55″, 65″ și 75″. Televizorul cu ecran de 43″ este Full HD, celelalte au rezoluție 4K. În plus, aceste modele folosesc tehnologia HDR care garantează un contrast mai ridicat, o gamă mai largă de culori și o claritate mai mare, astfel încât imaginile pe care le urmărești vor fi și mai realiste, relatează GadgetReport.ro

Televizoarele Kruger&Matz sunt dotate cu tuner DVB-T2 H.265, DVB-C și DVB-S2 ce permit prinderea canalelor TV transmise terestru, prin cablu sau satelit (datorită slotului CI+) fără să fie nevoie de un decodor suplimentar.

Mai mult, dotarea cu o serie de intrări și ieșiri, inclusiv AV, USB, 3 x HDMI, coaxial, RF, pe componente permite conectarea de dispozitive suplimentare, transformând televizorul tău într-o adevărată platformă multimedia.

Datorită modemului Wi-Fi încorporat poți lega cu ușurință televizorul la rețea, accesând browserul web, YouTube și contul de Netflix (dacă ai abonament). Funcția de display Wi-Fi îți permite să transferi wireless conținut de pe dispozitive mobile direct pe ecranul televizorului tău. Astfel poți urmări pe ecran mare filmările video și pozele salvate pe smartphone, sau chiar să te bucuri de jocul preferat.

Datorită designului subțire, modern, orice televizor Kruger&Matz va arăta bine fie că îl așezi pe o comodă TV, sau îl montezi pe perete. În plus, designul modelelor de 55″ și 75″ este realizat din aluminiu.

Modelul de 65″ este disponibil în magazinul online oficial Kruger&Matz www.krugermatz.ro la prețul de 3 999 lei. Modelele de 43″ și 55″ sunt disponibile la prețul de 1499 lei și respectiv 2499 lei, în timp ce televizorul cel mai mare, cu ecran de 75″ este disponibil la prețul de 9,999 lei. Vedeti ofertele pe acest LINK.