Noile boxe Wonderboom Freestyle. Rezistente la apă şi sunet puternic

Data: 13/02/2018 | Autor: .

Noile boxe Wonderboom Freestyle. Rezistente la apă şi sunet puternic

Ultimate Ears anunță lansarea noilor modele de boxe Wonderboom Freestyle, o gamă de boxe cu sunet puternic şi cu rezistență sporită la apă. Colecția Freestyle aduce în plus, cinci modele noi: concrete, avocado, patches, raspberry și unicorn, relatează GadgetReport.ro

Boxele WONDERBOOM oferă un sunet puternic și clar, redat la 360 de grade și un bass pătrunzător.

Conform standardului IPX7, boxele sunt rezistente la apă, pot fi scufundate în apă până la o adâncime de 1m, timp de 30min, prezintă rezistență sporită la șocuri și căzături de la o înalțime de 1,5m, plutesc pe apă și au o buclă de agățare ce permite atașarea cu ușurință de orice bagaj sau rucsac.

Datorită duratei de viață de până la 10 ore a bateriei și aria de acoperire de până la 30m, boxa WONDERBOOM reprezintă companionul perfect pentru duș, mers la plajă, pentru un festival de muzică sau o petrecere la piscină.

Butonul Ultimate Ears din partea superioară a boxei poate fi utilizat pentru a da play, a pune pauză, a trece la următoarea melodie sau a conecta o a doua boxă WONDERBOOM pentru mai multă distracție.

Boxele WONDERBOOM au fost desemnate câștigătoare la ediția GOOD DESIGN Awards 2017, decernare care premiează și pune în valoare cele mai noi inovații industriale, produse și idei de design graphic.

Colecția Ultimate Ears – WONDERBOOM Freestyle este disponibilă pentru pre-comandă pe site-ul ultimateears.com iar începând cu 26 februarie 2018, boxele vor fi disponibile pe ultimateears.com la prețul recomandat de 99.99 Euro.