Brother TonerBenefit. Noile imprimante laser mono A4

Data: 21/02/2018 | Autor: .

Brother TonerBenefit. Noile imprimante laser mono A4TonerBenefit este numele noii game de imprimante laser mono A4, creată pentru a oferi utilizatorilor consumabile originale la preț foarte mic. Prețul recomandat al unui toner este de 99 lei pentru 2000 de pagini, relatează GadgetReport.ro

Din gama disponibilă în România fac parte Brother TonerBenefit pentru birouri mici și medii – imprimanta HL-B2080DW, multifuncţionalul DCP-B7520DW și multifuncționalul cu fax și ADF de 50 de coli MFC-7715DW.

Toate modelele au viteză de imprimare de 34ppm, tavă de alimentare de 250 de coli, imprimare duplex automată și conectivitate cu fir și wireless. La livrare, echipamentele au un toner initial de 2,000* de pagini inclus.

Conceptul gamei TonerBenefit face accesibile consumabilele originale, prețul recomandat al unui toner fiind de 99 lei pentru 2000 de pagini, astfel încât utilizatorii să beneficieze de imprimare de calitate fără compromisuri.

Produsele din gama Brother TonerBenefit au un design compact, sunt silențioase și permit conectivitate Wi-Fi cu suport Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint și Google Cloud Print, pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea să tipărească direct de pe dispozitive mobile.

Tot la un preț recomandat de 99 de lei sunt și tonerele primelor modele TonerBenefit, imprimanta HL-1222WE și multifuncționalul DCP-1622WE, lansate în noiembrie 2017 pentru birouri mici și acasa.
Tonerul acestora are o capacitate de până la 1500 de pagini.

Echipamentele au o viteză de imprimare de 20ppm, memorie de 32Mb, tavă cu o capacitate de 150 de coli și conectivitate wireless.

Echipamentele și consumabilele acestora sunt disponibile în rețeaua partenerilor autorizați și beneficiază de 3 ani garanție prin înscrierea pe www.brother.ro.