Un gadget spectaculos! Mars, boxa cu iz de OZN care levitează

Data: 29/03/2016 | Autor: .

boxa wireless Mars

Startup-ul Crazybaby a lansat Mars, una dintre cele mai spectaculoase boxe bluetooth de pe piaţă. Gadgetul are un look futuristic şi oferă un sunet de o calitate excepţională. În plus, poate fi folosită drept staţie de încărcare pentru telefoane şi alte gadgeturi, relatează GadgetReport.ro

Boxa wireless Mars beneficiază de un speaker care levitează atunci când o conectezi prin aplicaţiile dedicate de iPhone şi Android.

Pe lângă look-ul ce aduce cu un OZN, speakerul este rezistent la zgârieturi şi apă, astfel că vei putea să îl foloseşti în orice situaţie, împreună cu telefonul, tableta sau smartwatch-ul.

Împreună cu subwoofer-ul, boxa  duce sunetul la o calitate excelentă, spun dezvoltatorii, fără niciun fel de vibraţii sau alte interferenţe.

Aplicaţia dedicată permite controlul sunetului după preferinţele utilizatorilor. Boxa wireless  se transformă şi în speaker pentru conferinţe şi, în plus, permite încărcarea telefoanelor şi tabletelor, prin mufele dedicate.

Cum arată gadgetul, aflaţi din clipul video de mai jos. Dacă vă interesează să-l cumpăraţi, îl găsiţi pe Amazon la preţul de 329 de dolari.