GadgetReport.ro la Realitatea TV. Oraşul plutitor apărut deasupra Chinei

Data: 22/10/2015 | Autor: .

orasul plutitor din China

Un clip video care prezintă un fenomen natural cu adevărat ieşit din comun face furori în aceste zile pe internet. Imaginile suprind apariţia unui adevărat oraş plutitor deasupra localităţilor Jiangxi şi Foshan din China. Adepţii teoriilor conspiraţiei susţin că ar fi vorba de un proiect secret al NASA, numit „Grinda Albastră”.

Misterioasa apariţie, pe care mulţi au decretat-o ca fiind supranaturală, pare să formeze un oraş perfect în orizont.

Potrivit GadgetReport.ro, adepţii teoriei conspiraţiei afirmă că fenomenul ar fi parte a proiectului secret NASA numit “Grinda Albastră”, care vizează dezvoltarea unui univers paralel.

Experţii care au văzut imaginile susţin însă că avem de-a face cu un fenomen meteorologic de tip Fata Morgana. Imaginea oraşului plutitor ar fi fost cauzată de lumina reflectată de zgârie-nori care, prin reflexie, crează iluzia unui oraş în cer.

Detalii dar şi alte ştiri din lumea ştiinţei şi tehnologiei aflaţi din rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV şi Realitatea FM.

În înregistrare vedeţi şi imagini de la un spectacol impresionant, la care au luat parte peste 50.000 de locuitori din provincia Henan, care au practicat simultan Tai Chi, aflaţi ultimele noutăţi despre noua generaţie Samsung Galaxy S7 şi vedeţi ce record incredibil a doborât noul trailer Star Wars.

Dacă vreţi să vedeţi şi alte ediţii ale emisiunii, le găsiţi pe toate pe canalul de youtube GadgetReport.ro