GadgetReport.ro la Realitatea TV. OZN-ul US Air Force construit de savanţii lui Hitler

OZN americanAmericanii au construit un OZN cu care au acţionat în timpul Războiului Rece. O serie de documente secrete date publicităţii dezvăluie imagini cu prototipul uni avion spectaculos, care s-ar fi aflat în dotarea armatei americane şi a C.I.A.

Aparatul, cunoscut sub denumirea de „Lenticular Reentry Vehicle” sau LRV, ar fi acţionat în timpul Războiului Rece deasupra ţărilor din Estul Europei, inclusiv a fostei URSS, fiind capabil să lanseze bombe nucleară de la o altitudine de 482 km.

Proiectul s-ar fi desfăşurat într-o bază secretă din apropierea orasului Los Angeles, sub egida Wright-Patterson, de construirea sa ocupandu-se mai multi savanti germani care lucrasera in prealabil la rachetele si tehnologiile obiectelor zburatoare dezvoltate de armata lui Hitler in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Datorita formei sale unice, avionul era capabil sa intre si sa iasa usor din atmosfera precum si sa aterizeze usor in orice loc datorita jeturilor propulsoare mobile atasate in locul clasicului tren de aterizare.

OZN-ul US Air Force era considerat asul din maneca in cadrul unei confruntari militare cu Uniunea Sovietică. Ce s-a întâmplat cu avionul rămâne un mister.

Detalii aflaţi din rubrica Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV, Realitatea Plus şi Realitatea FM. Tot în înregistrarea video de mai jos aflaţi ce soluţie incredibilă propune Elon Musk pentru colonizarea planetei Marte şi cum va fi înviată virtual Whitney Huston.