GadgetReport.ro TV. Cum arata primul om-robot din lume (VIDEO)

Data: 21/04/2014 | Autor: .

 

Inginerii de la Sony viseaza la primul “om-robot” din lume. Au inregistrat deja o inventie demna de Star Trek. Japonezii vor sa dezvolte un mini-computer, de marimea unei monede, pe care il vom purta pe cap, prins de firele de par. Vedeti cum arata in emisiunea Gadget Show, realizata de GadgetReport.ro la Realitatea TV.

Botezat SmartWig, computerul ar avea o serie de sezori capabili sa proceseze datele si sa le comunice cu alte dispozitive.

Cel mai probabil, prin intermediul SmartWig utilizatorii vor putea controla vocal telefonul mobil aflat in buzunar sau geanta, vor putea dicta mesaje si vor afla diverse informatii audio, printr-o casca prinsa in ureche. Sunt doar simple speculatii, pentru ca Sony nu a dezvaluit detaliile proiectului.

Si Samsung lucreaza la astfel de inventii. GadgetReport.ro relateaza ca Oficiul pentru Marci si Inventii din SUA a publicat brevetul unei inventii care se refera la implantul de electrozi in creierul uman.

Odata introdus in capul pacientului, acesta ajuta la monitorizarea starii organismului, de la inima la creier.

Mai multe amanunte aflati din clipul video de mai jos. Tot in materialul video veti afla despre o descoperire incredibila a expertilor din Thailanda, despre cum arata primul aparat de facut bere acasa si veti vedea imagini dintr-o noua compilatie care face furori pe youtube, fiind vazuta de peste 120 de milioane de oameni.

Toate episoadele “Gadget Show” sunt disponibile pe www.gadgetreport.ro si pe canalul nostru de youtube.