GadgetReport.ro TV Imaginile incredibile cu iPhone-ul care se îndoaie! (VIDEO)

Data: 25/09/2014 | Autor: .

iphone-6-indoit

Controversă în lumea tehnologiei. Mii de utilizatori susţin că modelul iPhone 6 Plus , lansat pe 19 septembrie, este fragil şi se îndoaie foarte uşor! Reţelele de socializare au fost inundate cu poze şi videoclipuri în care cumpărătorii îşi prezintă telefoanele deformate.

Specialiştii susţin că de vină ar fi carcasa fragilă, din aluminiu. Nu e prima controversă cu care se confruntă Apple. Gigantul american a fost criticat intens în 2010, când iPhone 4 a fost lansat cu o antenă exterioară care se bloca frecvent.

Mai multe detalii aflaţi din emisiunea Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV. Tot în înregistrarea video de mai jos vedeţi cum arată „retina artificială”, o invenţie care ar putea să rezolve problema celor fără vedere şi cum arată cel mai ieftin televizor Ultra-HD din lume.

Tot în înregistarea de 4 minute aflaţi cum se pregăteşte Facebook sa cucereasca lumea, odata cu lansarea din 2015 a numai putin de 11.000 de drone care vor aduce internet in cele mai izolate colturi ale planetei.