GadgetReport.ro TV IMAGINILE INCREDIBILE cu politicianul Darth Vader (VIDEO)

darth_vader_ucraina1

Darth Vader a intrat în campanie electorală şi se pregăteşte pentru alegerile de la sfârşitul lunii octombrie. Se întâmplă în Ucraina acolo unde o formaţiune politică inedită, Partidul Internetului, vrea să trimită în Parlament 16 politicieni cu nume inspirate din celebra serie de filme science-fiction Star Wars.

GadgetReport.ro relatează că printre candidaţii cu nume exotice pot fi regăsiţi Darth Vader, Chewbacca, Palpatin, Padme Amidala şi Maestrul Jedi Yoda.

Cu toţii se află pe lista Partidului Internetului din Ucraina, o formaţiune obscură dar cu priză mai ales la publicul tânăr, în condiţiile în care militează pentru dezvoltarea economiei pe baza noilor tehnologii şi cere măsuri extreme pentru eradicarea corupţiei.

În campania electorală, membrii partidului, îmbrăcaţi în costumele din Star Wars, au fost în diverse localităţi pentru a promova doctrina “Imperiului”. Potrivit jurnaliştilor, Darth Vader nu se află la prima aventură electorală.

În aprilie a vrut să candideze la preşedinţia ţării însă Comisia Electorală Centrală nu i-a avizat candidatura. Unii analişti politici nu exclud varianta ca prezenţa pe liste a acestor candidaţi cu nume exotice să fie de fapt o metodă prin care Moscova încearcă să minimizeze impactul scrutinului electoral din fosta republică sovietică.

Vedeţi imagini incredibile de la reuniunea membrilor Partidului Internetului, dar şi cele mai noi ştiri din domeniul IT&C, în emisiunea Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV.