GadgetReport.ro TV. James Cameron pregateste Avatar 2 (VIDEO)

Data: 7/08/2014 | Autor: .

avatar_2Celebrul regizor James Cameron lucrează din plin la producţia seriilor 2 si 3 din cel mai urmărit film din istorie, Avatar. Noile producţii vor fi filmate cu o cameră specială, ce anunţă o adevărată revoluţie în cinematografe.

Hollywood Reporter relateaza ca James Cameron s-a inteles deja cu cei doi actori principali, Sam Worthington si Zoe Saldana pentru cele doua filme ce vor fi lansate in decembrie 2016 respectiv un an mai tarziu.

In noua serie ar urma sa fie cooptat si Stephen Lang, actorul care l-a interpretat pe comandantul militar din Avatar. Dincolo de distributie, noul Avatar 2 va aduce o inovatie spectaculoasa in cinematografe.

Va fi filmat cu 60 de frameuri pe secunda. In prezent, filmele sunt redate la 24 de frameuri.

Potrivit specialistilor, cu cat rata este mai mare, cu atat imaginile sunt mai clare, mai reale.

“Avatar 2″ se va concentra pe viata subacvatica a luxuriantei planete Pandora si va contura portretul civilizatiei Na’vi. De altfel, în al doilea film, in loc de padurea tropicala, Avatar va prezenta doar pe lumea subacvatica”, a explicat James Cameron.

Detalii dar şi alte ştiri din lumea tehnologiei aflaţi din emisiunea Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro si difuzata astazi la Realitatea TV