Gafa de proportii: Oprah foloseste un iPad pentru a promova tableta Surface

Data: 24/11/2012 | Autor: .

Celebra vedeta TV americana Oprah Winfrey este o sustinatoare infocata a tabletelor Surface. Dupa ce in urma cu cateva saptamani spunea despre gadget-ul celor de la Microsoft ca este un adevarat Mercedes al tabletelor, vedeta promoveaza acum produsul pe Twitter.

„Trebuie sa spun ca iubest SURFACE! Am cumparat deja 12 pentru cadouri de Craciun”, a scris vedeta pe contul sau de Twitter.

Numai ca, surpriza, tweet-ul era trimis chiar de pe un iPad, dupa cum se poate vedea in screenshot-ul obtinut de The Next Web, iar gafa a inceput sa faca rapid furori pe internet.

Chiar daca parerea vedetei nu pare relevanta pentru cei conectati la lumea tehnologiei, milioanele de consumatori ar putea fi influentati decisiv de declaratiile acesteia.

Iar sprijinul ei pentru tableta Surface se potriveste cum nu se poate mai bine cu marketing-ul Microsoft, care vrea ca clientii sa vada iPad ca un produs destinat entuziastilor Apple, tabletele Android ca device-uri pentru geeks iar cele Surface sa fie privite ca dispozitive mainstream si prietenoase, pentru “toata lumea”.