Incredibil dar adevarat. Cum vor arata autostrazile viitorului (VIDEO)

Data: 25/11/2012 | Autor: .

Expertii au pus la punct deja tehnologiile care vor revolutiona transportul auto. Autostrazile viitorului ne vor semnala conditiile de drum direct pe carosabil si ne vor incarca masinile, electrice bineinteles.

Un material video realizat de cei de la Sauce prezinta cateva dintre noile tehnologii care vor schimba in mod radical modul in care percepem in prezent sofatul.

Soselele viitorului vor beneficia de marcaje speciale care se vor incarca de la soare in timpul zilei pentru ca noaptea sa straluceasca si sa iti ofere conditii mai bune de vizibilitate.

In plus, autostrazile vor include solutii tehnice care vor prezenta, pe carosabil, conditiile de drum, de la starea acestuia la temperatura exterioara, prezenta unei curbe si alte informatii.

Mai mult chiar, drumurile viitorului vor include benzi speciale care vor incarca bateriile automobilelor electrice in timp ce ruleaza.

Clipul mai prezinta si alte cateva inovatii din industria auto si nu numai.

Una dintre ele ne-a atras atentia. Un sistem special va face ca atunci cand mergi in mansarier, spatele masinii sa devina transparent pentru a putea vedea mai bine strada.