Gafa uriasa facuta, in Photoshop, de un comerciant de costume de baie (VIDEO)

Data: 5/04/2014 | Autor: .

photoshop-greseliRetailerul american Target a lansat, in aceste zile, o campanie de promovare pentru noua gama de costume de baie 2014. Reclamele au scandalizat insa opinia publica dupa ce s-a descoperit ca modelele au fost lucrate intens in Photoshop.

Una dintre imaginile care au socat America este cea in care apare Tanya Marie Keller. Uitati-va la cat de lungi sunt mainile ei si ce spatiu are intre picioare.

Subiectul a fost discutat intr-un mod original la emisiunea de televiziune Ellen Show, acolo unde a fost invitata chiar Tanya Marie Keller.

Ce a urmat, vedeti in clipul video de mai jos.

Cum sunt lucrate imaginile in Photoshop aflati din clipul video de mai jos. Spotul, lansat luna trecuta, a adunat peste 19 milioane de vizualizari pe youtube.

Cum de arata vedetele asa de bine, indiferent de varsta? Cure de slabire, creme minune, sport si tratamente si interventii chirurgicale estetice. Astea sunt, de regula, raspunsurile date la interviuri.

Numai ca vedetele mai au un secret. Unul ce tine de tehnologie. Multe dintre clipurile muzicale difuzate de televiziuni sunt prelucrate intens cu programe software menite sa le imbunatateasca imaginea.

Cu un Photoshop de calitate sau un alt program profesional, oricine poate sa devina un adevarat topmodel.

Dovada clipul la piesa “Nouveau Parfum”, lansat de cantareata Boggie.

Vezi si “Topul celor mai mari greseli din Photoshop”, intr-o stire GadgetReport.ro. Dati click AICI.