Galaxy S III, motiv de razboi intre Vodafone si Orange (VIDEO)

Data: 15/10/2012 | Autor: .

Vodafone si Orange continua razboiul pe piata locala, de aceasta data miza fiind comercializarea telefonului Samsung Galaxy S III. Dupa ce Vodafone a anuntat, saptamana trecuta, ca va comercializa, in premiera, modelul maro, cei de la Orange s-au dat peste cap si au obtinut exclusivitatea pentru cel pe culoarea gri.

Astfel ca, incepand de luni, clientii Orange pot achizitiona telefonul la preţul de 199 de euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39.
Pachetul ofera internet mobil nelimitat, 300 de minute naţionale şi internaţionale către fix, 300 de mesaje scrise naţionale, 3000 de minute sau mesaje scrise în retea, acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil şi TV pe mobil.

La Vodafone, modelul Brown este disponibil la preturi ce pornesc de la169 Euro, impreuna cu abonamentul Mega 25 si 1,5 GB Internet pe mobil, pe o durata contractuala de doi ani.

Samsung Galaxy S III imbina tehnologia avansata dezvoltata de Google si cel mai nou hardware Samsung. Astfel, utilizatorii acestui smartphone de top beneficiaza de imaginile de calitate, oferite de display-ul de 4,8” HD Super AMOLED, cu o rezolutie HD de 720p (1280 x 720 pixeli), sustinut de un procesor quad-core cu o viteza de 1,4GHz.

Smartphone-ul dispune de o camera principala echipata cu un senzor de 8MP, precum si de o camera frontala, de 1,9MP, capabila de inregistrare HD la 30 fps. Software-ul de fotografiere a telefonului permite recunoasterea faciala, iar terminalul este capabil sa sincronizeze imaginile din galeria foto cu profilul prietenilor din retelele sociale.