Galaxy S III scrie istorie. Vezi ce record este pe cale sa bata Samsung

Data: 18/05/2012 | Autor: .

Samsung a adunat peste 10 milioane de precomenzi pentru noul sau telefon Galaxy S III, fiind, de departe, cel mai solicitat smartphone din istorie. Si asta in conditiile in care gadgetul va intra in magazinele  din Europa abia la finele luni, pe 29 mai. In Statele Unite va fi lansat la vara.

Potrivit Korea Economic Daily, sud-coreenii au fost luati prin surprindere de cererea imensa pentru noul telefon. Fabrica care il produce a ajuns sa lucreze la capacitate maxima, de 5 milioane de unitati/luna, iar sud-coreeni se gandesc sa mai deschida o unitate pentru a reusi sa faca fata cererii uriase.

Cele 10 milioane de precomenzi depasesc toate recordurile detinute pana in prezent de Apple cu seria iPhone. Pentru iPhone, precomenzile au depasit 6 milioane de unitati.

InRomania, Galaxy S 3 va fi prezent in ofertele Vodafone,Orangesi Cosmote dar si in magazinele retailerilor la preturi intre 500-600 euro.

Samsung Galaxy S III este disponibil in oferta Orange Romania la preturi care variaza intre 299 si 621 de euro (TVA inclusa) iar primele livrari vor fi facute incepand cu data de 30 mai.

Smartphone-ul mai este disponibil cu precomanda si la Cosmote Romania, unde va fi livrat la finele acestei luni, pretul fara abonament fiind de 2.729 de lei, TVA inclusa.

Si Vodafone va comercializa telefonul. Intre 18 si 29 mai, clientii Vodafone din Romania vor putea inregistra o precomanda pentru noul smartphone Samsung Galaxy S III si in premiera pentru piata locala vor putea achizitiona inclusiv versiunea de 32 Gb a telefonului pe langa cea de 16 Gb.

In plus, utilizatorii primesc trafic dublu timp de un an pentru optiunile de 500 Mb, 1 si 1,5 Gb internet pe mobil pentru abonamentele incheiate pe o durata de 24 de luni. Oficialii companiei nu au precizat si pretul terminalului sau abonamentele cu care va fi disponibil acesta.

Detalii despre telefon si primele teste video le vedeti aici.