Galaxy Note 8 debutează într-o nouă culoare, “Deep Blue”

Data: 24/07/2017 | Autor: .

Galaxy Note 8 debutează într-o nouă culoare, “Deep Blue”

Sud-coreenii de la Samsung fac tot posibilul pentru a creşte interesul clienţilor faţă de noul phablet Galaxy Note 8, care urmează să debuteze pe 23 august. Potrivit Sammobile, smartphone-ul va fi primul care va fi vândut în noua opţiune de culoare “Deep Blue”.

Surse din cadrul companiei afirmă că Galaxy Note 8 va fi disponibil, chiar din start, în versiunile Coral Blue, Midnight Black, Orchid Grey şi Deep Blue.

La capitolul design, sud-coreenii nu au inovat prea mult, carcasa fiind una din sticlă, cu margini metalice şi un ecran de 6.2 inch SuperAMOLED Infinity Display, extins pe 90% din suprafaţa smartphone-ului, la fel ca la S8.
Diferenţa o va constitui prezenţa stylus-ului S Pen, facilitatea unică dezvoltată pentru seria Note. În ceea ce priveşte bateria, Galaxy Note 8 propune una de 3300 mAh, mai mică faţă de cea de 3500 mAh de pe S8+.

Sud-coreenii au fost nevoiţi să reducă dimensiunea acumulatorului pentru a face loc lăcaşului special pentru S Pen.

Galaxy Note 8 va debuta pe 23 august, la New York, în cadrul unui eveniment Unpacked. Phabletul-ul se anunţă a fi cel mai puternic dispozitiv mobil construit vreodată de Samsung.

Galaxy Note 8 va fi primul telefon Samsung care va rula, în standard, 6 GB de RAM. Împreună cu procesorul Exynos 8895 sau QualcommSnapdragon 835 (in functie de regiune), telefonul va oferi cel mai puternic ecosistem hardware dezvoltat vreodată de sud-coreeni, arhisuficient pentru a rula fără nicio problemă Android-ul 7.1.1.

Galaxy Note 8 va avea un spaţiu de stocare de 64/128 GB, care va putea fi extins prin microSD.
La capitolul foto/video, smartphone-ul va dispune de un sistem foto cu două camere – fiind primul flagship Samsung care foloseşte o astfel de tehnologie. Fiecare dintre cele două camere foto va avea 12 MP, iar în imediata lor apropiere va fi plasat senzorul de amprente.

Galaxy Note 8 va avea o camera de selfie de 8 MP.

Spre deosebire de generaţia Galaxy S8, phabletul va include difuzoare stereo AKG şi un buton virtual dedicat asistentului Bixby.

Telefonul se va încărca wireless şi va avea scaner de iris.