Age of Empires IV. Unul dintre cele mai bine vândute jocuri din istorie revine spectaculos, cu o ediţie în 4K

Data: 23/08/2017 | Autor: .

Age of Empires IV. Unul dintre cele mai bine vândute jocuri din istorie revine spectaculos, cu o ediţie în 4K

Age of Empires IV. Este numele noului joc de strategie anunţat de Microsoft și Relic Entertainment la Gamescom 2017. La 12 ani distanţă de la Age of Empires III, celebrul joc revine cu o serie desenată în 4K, cu o nouă coloană sonoră şi o poveste refăcută, plină de adrenalină, relatează GadgetReport.ro

Microsoft a luat prin surprindere pe toată lumea, lansând primul trailer pentru Age of Empires IV. Dezvoltarea jocului a fost ţinută în secret, astfel că nimeni nu anticipa lansarea acestuia.

Trailerul noului joc este atent construit în aşa fel încât să nu trădeze vreun element de gameplay, nici măcar în privinţa perioadei din istorie în care va fi plasată acţiunea.

Jocul este dezvoltat de Relic Entertainment, compania cunoscută pentru seriile Company of Heroes, Dawn of War, Warhammer 40.000 și Homeworld.

Când va fi lansat jocul nu este cunoscut. Se speculează că acesta ar putea debuta exclusiv pe platformele Windows 10 şi Xbox, cel mai probabil în preajma Crăciunului.

Precedenta ediţie, Age of Empires III, a debutat în 2005, şi a devenit unul dintre cele mai bine vândute jocuri de strategie din istorie.