Samsung QuickDrive. Tehnologia care accelerează spălatul rufelor

Data: 2/09/2017 | Autor: .

Samsung QuickDrive. Tehnologia care accelerează spălatul rufelorSamsung a lansat , la IFA Berlin, tehnologia pentru maşini de spălat Samsung QuickDrive, despre care afirma ca înjumătăţeşte timpul de spălare şi stă la baza maşinii de spălat WW8800M. Spălarea rapidă constă într-un ciclu de doar 39 minute pentru rufele zilnice, relatează GadgetReport.ro

Samsung QuickDrive înjumătăţeşte durata spălării şi reduce consumul de energie cu 20%1, fără să compromită calitatea spălării. Cuva specială Q-DrumTM este formată din două piese: cuva principală şi un disc în partea din spate, care se roteşte independent.

Spre deosebire de maşinile de spălat convenţionale, care rotesc îmbrăcămintea de sus în jos în timpul programului, WW8800M roteşte îmbrăcămintea de sus în jos în cuvă, iar discul din spatele cuvei efectuează o mişcare din spate în faţă, generând o acţiune dinamică care înlătură murdăria rapid, într-un ciclu de spălare complet şi intens.

Maşina de spălat WW8800M încorporează multe dintre tehnologiile de spălare Samsung, precum EcoBubbleTM, care amestecă detergentul cu apă și aer, făcîndu-l să pătrundă în ţesături mai repede, eficientizând curățarea chiar și la temperaturi scăzute.

Maşini de spălat mai inteligente, cu funcții IoT

Pe parcursul programului de spălare, Samsung QuickDrive oferă o gamă de funcții utile. Echipată cu tehnologie IoT, WW8800M dispune de un asistent virtual numit Q-rator, cu 3 funcții inteligente care ajută utilizatorul în procesul de spălare.

Laundry Planner – permite utilizatorilor să planifice timpul de încheiere a programului de spălare, astfel încât să își poată stabili în voie alte activități.

Laundry Recipe – oferă recomandări automate pentru alegerea programului de spălare, în funcție de culoare, țesături și gradul de murdărie stabilit de utilizator, pentru a elimina încercările cu rezultate ineficiente.

HomeCare Wizard – monitorizează mașina de spălat de la distanță, astfel încât să alerteze utilizatorul în cazul în care apar orice probleme și să ofere asistență

Modelul WW8800M dispune de asemenea de tehnologia AddWashTM, ce permite adăugarea unor articole oricând în timpul ciclului de spălare. De la o șosetă uitată la un articol delicat care trebuie pus la spălat mai târziu în timpul programului de spălare, AddWash™ permite de asemenea adăugarea detergentului sau balsamului în orice moment. Îmbinarea dintre asistentul virtual Q-rator și AddWash™ dezvoltă sinergii care simplifică și ușurează orice proces de spălare a rufelor.

Echipată cu tehnologia Digital Inverter, mașina de spălat reduce zgomotul și consumul de energie, oferind însă durabilitate fără precedent și păstrând pe toată durata de funcționare aceeași calitate. În plus, noua mașină de spălat dispune de mai multe funcții de economisire a energiei, având posibilitatea de a economisi în timpul programului de spălare5 cu 50% mai multă energie decât cel mai înalt standard de eficiență energetică, A+++.

De asemenea, încălzitorul Ceramic Heater+ cu înveliș anti-aderent este cu 55% mai eficient decât încălzitoarele convenționale astfel încât să păstreze performanța și durabilitatea pentru mai mult timp.