Philips 8602, lansat oficial. Cum arată noul televizor Ultra HD cu Android TV

Data: 15/09/2017 | Autor: .

Philips 8602, lansat oficial. Cum arată noul televizor Ultra HD cu Android TV

Noul televizor Ultra HD Philips 8602 a debutat oficial, în două versiuni, de 55 de inchi și 65 de inchi. Televizorul Philips 8602 adaugă tehnologia Quantum Dot, împreună cu procesorul P5 Perfect Picture și sistemul trilateral Ambilight, relatează GadgetReport.ro

Philips 8602 este primul televizor din gama 8000 care beneficiază de tehnologia Quantum dots, menită să ofere o imagine de un nivel superior, Ultra HD. Prin utilizarea acestei tehnologii, Philips a crescut rezultatul obținut în ceea ce privește luminozitatea modelului 8602 la 1100 nits și a mărit gama de culori la un nivel de 98% DCI P3 care permite calificarea imaginii la rangul de Ultra HD Premium.

Philips 8602 oferă motorul de procesare P5

Cu noul motor de procesare Philips P5 care oferă o îmbunătățire a performanței de 50% față de motorul anterior Perfect Pixel Ultra HD, nu este deloc surprinzător faptul că seria OLED dispune de imaginea cu cea mai bună calitate, având un indice de performanță de 3800 PPI.

Procesorul de imagine P5 îmbunătățeste cu 25% funcțiile de procesare și cu 25% energia de procesare, oferind o performanță mai mare cu 50% în comparație cu actualul motor Perfect Pixel Ultra HD. P5 analizează, descompune și tratează individual fiecare din cele cinci variabile care definesc calitatea imaginii: sursa, claritatea, culoarea, contrastul și mișcarea.

Philips 8602 include tehnologia Ambilight

Ambilight și tehnologia Quantum Dot aduc un nou nivel de imersiune a seriei 8000 datorită ramei foarte delicate, ce permite o îmbinare aproape insesizabilă cu imaginile oferite de ecran și versiunea Spectra XL a tehnologiei Ambilight, cu funcția de a îmbina culorile vibrante suplimenatare ale panoului.

Philips 8602, un nou sistem de sunet

Philips 8602 include un sistem de sunet suspendat, inclus în corpul televizorului şi acoperit cu pânza de aluminiu Kvadrat.

Parte a conceptului Philips Visible Sound, sistemul de sunet dispune de două difuzoare frontale – montate în carcasa de aluminu – oferind claritate detaliilor și o prezență optimă a gamei de note înalte și mijlocii în timp ce basul este redat de boxa Double Ring, are integrat un port pentru bass, ce asigură o performanță detaliată și profundă al acestuia.

Philips 8602 rulează Android Smart TV

Televizorul Philips 8602 este susținut de Android TV, oferind acces la toate aplicațiile TV, servicii și conținut oferit de Google Play Store. Funcționarea fără efort și navigarea rapidă sunt posibile datorită procesorului puternic Quad Core, control avansat prin tastatura QWERTY și tehnologie de recunoaștere a vocii.