Fitbit Ionic, cel mai avansat smartwatch Fitbit, disponibil în România

Data: 20/09/2017 | Autor: .

Fitbit Ionic, cel mai avansat smartwatch Fitbit, disponibil în România

Fitbit Ionic, cel mai spectaculos ceas inteligent produs de Fitbit, potrivit atât sportivilor de performanță, cât și persoanelor care vor să își monitorizeze activitățile fizice zilnice, este disponibil la precomandă, la Orange, la preţul de 349 euro (aprox. 1591 lei) sau în rate pe factura Orange la un preț de 16 euro/lună, relatează GadgetReport.ro

Noul Fitbit Ionic are o autonomie remarcabilă, de până la 4 zile, şi  se sincronizează cu  smartphone-urile iPhone, Android și Windows phone.  Ceasul preia apelurile şi mesajele, alături de următoarele întâlniri din calendar.

Fitbit Ionic arată în timp real și alertele primite din aplicaţiile des folosite pe telefonul mobil, precum Facebook, Gmail, Instagram, Slack, Snapchat şi multe altele.

Pentru pasionații de alergare, Fitbit Ionic are integrat un sistem GPS de ultimă generație, oferind cu acuratețe detaliile unei sesiuni de antrenament și pot uita de grija telefonului, care poate rămâne acasă. Nici iubitorii de natație nu au fost uitați. Noua gamă este rezistentă la apă (până la 50 metri) și monitorizează în timp real rezultatele obținute de înotător, precum numărul de bazine parcurse sau caloriile consumate în timpul exercițiului de înot.

Fitbit Ionic are o memorie de stocare de 2.5 GB, utilizatorii putând transfera peste 300 de melodii direct pe ceas, fără să mai fie nevoie de telefonul mobil. În plus, ceasul inteligent Fitbit Ionic se poate conecta automat la noile căști wireless Fitbit Flyer™ sau orice alt dispozitiv cu sistem Bluetooth preferat de către utilizatori.

Clienții Orange care își doresc un antrenor personal mereu aproape pot accesa antrenamente video alături de aplicația Fitbit Coach. Datorită ecranului generos al noului Fitbit Ionic, utilizatorii pot vizualiza, direct pe ecranul ceasului inteligent, antrenamente video adaptate în funcţie de informaţiile introduse în platformă.

Primele ceasuri Fitbit Ionic vor fi livrate către clienți începând cu data de 16 octombrie.