Bicicleta electrică Bizze se lansează oficial în România

Data: 21/09/2017 | Autor: .

Bicicleta electrică Bizze se lansează oficial în RomâniaBizze lansează în această lună pe piața românească primele biciclete electrice românești. Bizze Single Speed, cel mai performant model, are o autonomie de 75 Km şi atinge o viteză maximă de 25 de km/h. Modelele Bizze costă între 4800 și 14500 lei, relatează GadgetReport.ro

„Bizze este o bicicletă electrică ce îmbină componentele de calitate cu utilitatea. Are o autonomie de până la 60 km pe zi, fiind ideală pentru a naviga cu uşurinţă prin traficul urban.„ declară Ovidiu Teofănescu, Business Manager Bizze.

Bizze pliabilă este modelul ideal pentru cei care îşi doresc un astfel de mijloc de transport, dar nu dispun de spaţiu suficient pentru depozitarea acestuia. În două cuvinte, bicicletă Bizze pliabilă poate fi descrisă că fiind eficientă şi confortabilă. Este uşor de manevrat, de transportat şi are un design contemporan.

Bizze Single Speed are o autonomie de 75 Km şi atinge o viteză maximă de 25 de km/h, aşadar vei ajunge în siguranţă la serviciu sau acasă, fără să fii nevoit să o reîncarci pe traseu.

Uşoară, rapidă şi stabilă, bicicletă electrică Bizze City este perfectă pentru plimbări recreaţionale, dar şi pentru navetă, permiţând deplasarea cu uşurinţă prin traficul urban intens. Ea este destinată doamnelor, având un design modern, o șa ultra-confortabilă ce permite o postură relaxată, un ghidon jos şi frâne puternice, pentru siguranţa acestora.

Pe lângă modelele de biciclete electrice destinatate navigării urbane, gama Bizze include şi modele concepute pentru provocări off-road.

Bizze Fat Tire este ideal pentru drumuri nepavate şi trasee montane. Plimbările în zone denivelate, cu noroi, nisip sau chiar zăpadă, cu Bizze Fat Tire, îţi vor creşte apetitul pentru plimbările în aer liber.

La Târgul de Biciclete (23 şi 24 septembrie, București) cei interesaţi de un astfel de mijloc de transport pot testa toate modelele gamei Bizze şi îşi pot achiziţiona bicicletă electrică preferată cu 20% reducere faţă de preţul oficial de pe site-ul distribuitorului.

Detalii despre preturi aflati pe site-ul oficial.