Evolio X-GO. Cum arată trotineta electrică lansată pe piaţa românească

Data: 26/09/2017 | Autor: .

Evolio X-GO. Cum arată trotineta electrică lansată pe piaţa românească

Evolio X-GO este brandul sub care Evolio a adus pe piaţa românească o trotinetă pliabilă, uşoară şi rezistentă, şi care promite o autonomie de până la 20 de Km. Trotineta costă, în mod normal, 1799 lei, însă în aceste zile beneficiază de un discount de 500 de lei, relatează GadgetReport.ro

Evolio X-GO este la fel de ușoară ca o trotinetă normală cântărind doar 7 Kg, fiind confecționată dintr-un aliaj de aluminiu ultrarezistent, ce provine din industria aeronautică.

Evolio X-Go are un design modern, bateria fiind mascată în coloana ghidonului. Designul este completat de un far led alungit care permite deplasarea fără probleme pe timpul nopții. Există patru variante de culori: Bleu metalizat, Verde metalizat, Grena metalizat si Negru.

Trotineta are 3 trepte reglabile pentru puterea motorului, viteza maximă ajungând până la 20 Km/h.

Unul din lucrurile interesante la această trotineta este că se pliază în doar 2 secunde, prin tragerea unei manete, devenind astfel ultracompactă și putând fi transportată ușor, depozitată aproape oriunde sau luată în orice mijloc de transport.

Computerul de bord are un afișaj de tip Backlit LED care te ține în permanență informat cu privire la viteza de deplasare, nivelul de încărcare al bateriei, treapta de putere și distanța totală parcursă.
Sistemul de frânare este de tipul electrodinamic recuperează energia și reîncarcă bateria de tip Li-Ion.

Pentru mai multă siguranță, X-Go are și un sistem de frânare mecanic pe roata din spate.

Trotineta va fi disponibilă în rețelele partenere la un preț recomandat de 1799 lei.

Evolio X-Go se poate comanda on-line pe site-ul www.evolio.ro, primele 30 de comenzi baneficiază de discountul promoțional de 500 lei.

Toate detaliile le aflaţi de pe site-ul oficial.