Plantronics BackBeat 500. Căştile wireless care promit o autonomie de 18 ore

Data: 25/09/2017 | Autor: .

Plantronics BackBeat 500. Căştile wireless care promit o autonomie de 18 ore

Plantronics a adus pe piaţa românească căştile audio BackBeat 500 care, pe lângă faptul că funcţionează fără fir, oferă o autonomie de la 18 ore, cu o singură încărcare. Gadgetul include tehnologia Bluetooth Multipoint, care permite asocierea simultană a două dispozitive, relatează GadgetReport.ro

Căștile includ difuzoare de 40 mm și o tehnologie acustică care livrează echilibru audio și un sunet profund și bogat, pentru ascultat muzică, vizionat filme sau preluare apeluri.

Plantronics BackBeat 500 sunt foarte ușor de folosit datorită galenelor cu Memory Foam (un material de reducere a presiunii) și a butoanelor pe casca usor accesibile, care permit utilizatorului să redea sau să întrerupă difuzarea conținutului audio, să schimbe piesele, să modifice volumul și să preia apeluri, toate acestea cu o singură atingere. Microfonul cu sunet HD permite preluarea apelurilor sau accesul la Siri, Google Now sau Cortana.

Pe lângă funcționalitatea Bluetooth, căștile vin cu un jack de 3.5 mm, astfel încât experiența de ascultare să nu fie întreruptă. De asemenea, funcția DeepSleep menține bateria încărcată pentru până la 6 luni atunci când căștile se află în afara ariei de acoperire sau când sunt lăsate pornite.

Căştile sunt disponibile, pe piaţa românească, la preţul recomandat de 379 lei. Le puteti cumpara de AICI.

Specificaţii Plantronics BackBeat 500:

Timpul de ascultare/convorbire – Până la 18 ore cu o singură încărcare
Acoperire – Până la 10 metri pentru dispozitivele compatibile Bluetooth
Difuzoare de 40 mm și tehnologie acustică avansată
Microfon cu sunet HD
Butoane pe casca
Bluetooth Multipoint
Conservarea energiei – până la 6 luni cu funcția DeepSleep
Jack 3.5 mm
Greutate – 155g
Verisune Bluetooth – 4.1
Culori disponibile: Gri-verde si Alb-portocaliu