Apple Watch Series 3. Ce noutăţi aduce a treia generaţie a smartwatch-ului Apple

Data: 13/09/2017 | Autor: .

Apple Watch Series 3. Ce noutăţi aduce a treia generaţie a smartwatch-ului Apple

Apple Watch a devenit cel mai popular ceas din lume, peste Omega sau Rolex. A spus-o aseară, în cadrul evenimentului Apple, CEO-ul companiei, Tim Cook. Gigantul american a prezentat noul Apple Watch Series 3, despre care Apple afirmă că ar fi cel mai bun smartwatch din lume, relatează GadgetReport.ro

 

La prima vedere, Apple Watch Series 3 nu diferă prea mult faţă de generaţiile anterioare. Designul a rămas acelaşi, inovaţia fiind prezentă însă la interior. Singura diferență estetică constă într-un sticker roșu în locul rotiței prezentă pe marginea laterală.

Smartwatch-ul are un procesor dual-core mai rapid cu 70% faţă de Apple Watch 2, beneficiază de noul sistem de operare watchOS şi include, în premieră, modem LTE, atfel că ceasul poate fi folosit pe post de telefon, cu un sim electronic eSIM. Ceasul are un modem Wi-Fi cu 85% mai rapid si 50% mai eficient.

Interesant este şi faptul că display-ul Apple Watch Series 3 are şi rol de antenă, iar ceasul include altimetru şi senzor cardiac care, în premieră, poate detecta aritmia.

Apple afirmă că bateria ceasului are o autonomie de 18 ore şi că acesta este rezistent la apă şi praf.

Apple Watch Series 3 va fi disponibil în trei culori împreună cu o varietate foarte mare de catarame textile, din piele și unele semnificativ mai scumpe de la Hermes. Apple Watch Series 3 costă 329 de dolari în versiunea fără LTE şi 399 de dolari în versiunea cu eSIM. Precomenzile încep pe 15 septembrie, iar livrările vor fi făcute începând cu 22 septembrie. La noi, cel mai probabil, ceasul va ajunge la începutul lunii octombrie.

Toate detaliile despre Apple Watch Series 3 le aflaţi de pe site-ul oficial.