Galaxy Note Fan Edition. ,,Urmaşul” lui Galaxy Note7, anunţat oficial

Data: 3/07/2017 | Autor: .

Galaxy Note Fan Edition. ,,Urmaşul'' lui Galaxy Note7, anunţat oficial

Galaxy Note Fan Edition este numele noului phablet pe care sud-coreenii de la Samsung îl lansează, oficial, pe 7 iulie. Telefonul este, în fapt, modelul Galaxy Note7 refăcut, cu o baterie mai mică şi cu software-ul de la Galaxy S8, relatează GadgetReport.ro

Galaxy Note Fan Edition va debuta, pe piaţa sud-coreeană, pe 7 iulie. Comercializarea internaţională a telefonului este pusă sub semnul întrebării, în condiţiile în care Samsung îşi propune să vândă doar 400.000 de unităţi Galaxy Note Fan Edition.

Telefoanele sunt, de fapt, modelele Galaxy Note7 retrase de pe piaţă, care au fost refăcute şi securizate pentru a se preveni pericolul de explozie.

Principala noutate o constituie bateria nouă, de 3200 mAh, despre care Samsung afirmă că a trecut 8 teste de securitate pentru a preveni supraîncălzirea.

Designul telefonului este aproape identic cu modelul Galaxy Note7, singurele modificări fiind prezenţa logo-ului Fan Edition pe spate şi absenţa logo-ului Samsung de pe faţă.

GALAXY NOTE FAN EDITION, PRET EXCELENT

Interesant este că Galaxy Note Fan Edition va fi vândut la un preţ foarte bun, de numai 611 dolari, cu 40% sub cel la care a fost comercializat Note7.

La fel ca Note7, Note Fan Edition este rezistent la apă şi praf şi include S Pen.

Telefonul va fi disponibil în culorile Note 7 — Blue Coral, Gold Platinum, Silver Titanium şi Black Onyx.

La capitolul software, noul smartphone Galaxy Note Fan Edition rulează Android-ul de pe S8 alături de câteva dintre facilităţile Bixby, precum Bixby Home şi Bixby Reminders.

 

CITESTE SI:

Galaxy Note8 debutează la IFA. Cum va arăta cel mai spectaculos smartphone din istoria Samsung