Galaxy Note8 a ajuns în faza testelor. Telefonul va rula Android 7.1.1

Data: 16/06/2017 | Autor: .

Galaxy Note8 a ajuns în faza testelor. Telefonul va rula Android 7.1.1

Galaxy Note8, noul phablet pe care Samsung îl va lansa în luna septembrie, la IFA Berlin, cel mai mare eveniment de tehnologie din Europa, a ajuns deja în faza testelor finale. În presa internaţională este prezentat rezultatul excelent pe care Galaxy Note8 îl înregistrează în testul HTML5, semn că telefonul va fi cel mai performant smartphone construit vreodată de sud-coreeni, relatează GadgetReport.ro

Potrivit informaţiilor preluate de Sammobile, Galaxy Note8 a înregistrat un scor de 488 de puncte din totalul de 555. Rezultatul, remarcabil, indică faptul că noul telefon va rula Android 7.1.1 şi va beneficia de noul browser Samsung Internet 5.2.
HTML5Test este considerat a fi unul dintre cele mai reprezentative indicatoare ale performanţei unui telefon, mai ales în segmentul de browsing pe internet.

GadgetReport.ro relata, recent, că noul smartphone Galaxy Note 8 ar urma să includă un ecran edge-to-edge Infinity Display, de 6,3 inchi, cu rezolutie 4k, curbat şi întins pe 90% din partea frontală, fără buton fizic de home, la fel ca S8.

Pentru a putea dota telefonul cu noul ecran 4K, sud-coreenii au trebuit să regândească tot hardware-ul gadgetului, de la puterea de procesare la consumul uriaş de energie cerut de noul ecran.

Aşa s-a ajuns ca Galaxy Note8 să fie propulsat de 6/8GB de RAM, alături de un procesor Exynos 8895/Qualcomm Snapdragon 836 (in functie de regiune) si de o baterie de minim 4000 mAh.

Spre deosebire de generaţia Galaxy S8, phabletul va include difuzoare stereo AKG şi un buton virtual dedicat asistentului Bixby.

Telefonul va avea o cameră principală duală, de 12 +13 MP, cu 3X optical zoom, şi o cameră de selfie de 8 MP.

Samsung Galaxy Note8 va avea certificare IP68 pentru praf şi rezistenţă la apă.

Bineinteles, toate informatiile de mai sus trebuie privite cu rezerve, avand in vedere ca Samsung nu a facut niciun fel de anunt legat de noua generatie Galaxy Note8.