Game of Thrones ar putea avea mai multe episoade decat era stabilit

Data: 17/01/2017 | Autor: .

Game of Thrones ar putea avea mai multe episoade decat era stabilit

Producatorii seriei Game of Thrones, David Benioff si D.B. Weiss, au de gand să mai filmeze încă 13 episoade, astfel că fanii vor afla finalul poveştii abia în 2018, relatează GadgetReport.ro

Sezonul 7 din Game of Thrones, care va fi difuzat în acest an, ar urma să aibă 7 episoade, iar ultima serie, de 6 episoade, va fi difuzată de HBO în 2018.

David Benioff si D.B. Weiss nu s-au decis încă în privinţa structurii ultimului sezon, acesta fiind şi motivul pentru care filmările au fost amânate. „Suntem la momentul în care ei ( Benioff si Weiss – n.r.) trebuie să decidă câte episoade vor mai filma”,a declarat Casey Bloys, preşedintele diviziei programe HBO.

Benioff şi Weiss anunţaseră, anul trecut, că au deja foarte clar finalul poveştii din Games of Thrones şi că vor să dezvolte acţiunea pe parcursul a 13 episoade.

„În finalul sezonului 6, Daenerys se întoarce în Westeros, Jon Snow este Regele Nordului, iar Cersei stă pe Tronul de Fier. Iar Regele Nopţii îi aşteptată pe toţi. Piesele se află pe tablă şi ne îndreptăm spre sfârşitul jocului”, a declarat David Benioff

„Dacă am fi putut, am fi făcut 10 sezoane, însă povestea va ajunge la final”, a declarat, anterior, oficialul HBO.

Casey Bloys nu a exclus crearea unui serial derivat (spin-off), precizând că producătorii nu se opun, dar ”nu există planuri concrete chiar acum.”

HBO pregăteşte, în prezent, sezonul 7 din Game of Thrones, anticipând că acesta va doborî toate recordurile de audienţă. Seria 7 va fi difuzată în vara acestui an.

Filmările se desfăşoară în Irlanda de Nord, Spania si Islanda. Regizorii celebrului serial afirmă că sezonul 7 din Game of Thrones va fi cel mai spectaculos dintre toate. The winter is coming!

Într-un interviu acordat publicaţiei Deadline, David Benioff şi D.B. Weiss, au declarat că se aştern zile negre în Westeros. Adevărata luptă abia acum începe, odată cu venirea sinistrului Rege al Nopţii, liderul Umblătorilor Albi.

“Regele Nopţii este Moartea însăşi. Nu este ca Joffrey şi nici ca Ramsay. Nu mai este fiinţă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine şi rău, dar alegi răul. Regele Nopţii nu are de ales, a fost creat aşa şi ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea”, a declarat Weiss, despre acţiunea din sezonul 7 din Game of Thrones.

Chiar dacă Zidul nu le permite morţilor să treacă dincolo, liderul Umblătorilor Albi are resurse incredibile şi surprizele nu vor întârzia să apară în sezonul 7 din Game of Thrones.

“În timp ce Cersei a făcut cu siguranţă lucruri oribile în viaţa ei şi poate fi o persoană extrem de crudă, singurul lucru uman la ea era faptul că îşi iubea cu adevărat copiii. Acum, sunt morţi toţi şi cred că asta este foarte interesant pentru noi. Cine este ea fără copiii ei? Răspunsul îl veţi afla în sezonul următor. Asta este tot ce pot spune momentan, dacă intru în detalii, dezvălui prea multe”, a adăugat Weiss.

Deşi nu au menţionat cu exactitate ce se va întâmpla cu Mama Dragonilor în sezonul 7 din Game of Thrones, au făcut aluzii la Lady Olenna, care acum îşi deplânge familia, în special nepoţii. Aceasta caută să se răzbune pe Cersei, iar în ultimele cadre ale episodului 10 din sezonul 6, s-a văzut formându-se o alianţă între Casa Tyrell şi Casa Martell, care este de partea lui Daenerys.

Sezonul 6 din Game of Thrones, difuzat de HBO, a doborat recordurile de audienta inregistrand o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Serialul a primit 23 de nominalizari la premiile Emmy.