Parodia la adresa lui Trump, de la Saturday Night Live, virală pe internet

Data: 16/01/2017 | Autor: .

Parodia la adresa lui Trump, de la Saturday Night Live, virală pe internetActorul american Alec Baldwin a lansat o nouă parodie la adresa lui Donald Trump, care a devenit virală pe internet. Clipul video, în care actorul îl imită pe noul preşedinte american, difuzat sâmbătă seară în emisiunea „Saturday Night Live“ de la NBC, a adunat peste 50 de milioane de vizualizări în numai 12 ore de la difuzare, relatează GadgetReport.ro

Alec Baldwin şi Donald Trump au fost implicaţi într-un veritabil război al declaraţiilor în ultimele săptămâni, în special în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

După ce Trump a spus că interpretarea sa de către Baldwin, de la Saturday Night Live, „nu poate fi mai rea de atât“, Baldwin a reacţionat imediat şi i-a transmis viitorului preşedinte american că va înceta să îl mai imite dacă politicianul îşi va face publice declaraţiile fiscale.

„Da, aceasta este viaţa reală. Acest lucru se întâmplă cu adevărat“, a spus Alec Baldwin, adresându-se spectatorilor emisiunii Saturday Night Live, în debutul discursului său.

Personajul Donald Trump a acceptat şi întrebări din partea „jurnaliştilor“, care doreau să afle adevărul despre prepusele acte de urofilie. „Nu vorbesc despre pipi. Nu a fost atât de cool pe cât a părut“, a răspuns el.

În ciuda protestelor falşilor jurnalişti din acea scenetă, Alec Baldwin a continuat să facă aluzii răutăcioase la urină: „Voi readuce în ţară un jet gros de locuri de muncă. Această ţară va fi stropită literalmente cu locuri de muncă. Sunt un maestru al locurilor de muncă“. Apoi, Alec Baldwin şi-a îndreptat un braţ spre public, mimând că îi arată pe susţinătorii „planului“ său. „Tu te bagi, tu te bagi, te bagi şi tu“, a spus Baldwin, vorbind foarte repede şi aproape legând cuvintele între ele.

Audienţa emisiunii „Saturday Night Live“ a crescut cu 33 de procente de când Alec Baldwin a început să îl imite pe Donald Trump în acest show de satiră şi umor, în octombrie, potrivit NBC.

Reţeaua de televiziune afirmă că 11,4 milioane de telespectori, în medie, au urmărit actualul sezon al emisiunii, care a început pe 1 octombrie. Graţie acestei creşteri spectaculoase a audienţei, sezonul 2016 a înregistrat cea mai mare audienţă a show-ului de după anul 1992.