Star Wars: Episode VIII, noi dezvăluiri. Ce rol va juca Luke Skywalker în noul episod

Data: 11/01/2017 | Autor: .

Star Wars: Episode VIII, noi dezvăluiri. Ce rol va juca Luke Skywalker în noul episodDupă succesul cu Star Wars The Force Awakens si cu Rogue One, Disney spera ca Star Wars: Episode VIII se depaseasca performantele acestora, lansand ideea ca filmul ar urma sa fie cel mai spectaculos din intreaga serie Star Wars, relatează GadgetReport.ro

Luke Skywalker va juca un rol semnificativ în noul Star Wars: Episode VIII, film care va debuta pe ecrane pe 15 decembrie 2017, a declarat, într-un interviu pentru USA Today, regizorul şi scenaristul Rian Johnson.

Luke Skywalker (interpretat de actorul Mark Hamill), va avea o strânsă legătură cu Rey, a declarat Johnson.

După ce, în finalul seriei VII, am văzut-o pe Rey cum se apropie de Luke să-i ducă sabia laser, în noul episod legătura dintre cele două personaje va fi dezvoltată. „Ray va săpa în trecutul ei şi va descoperi lucruri importante despre copilăria şi adolescenţa ei, în condiţiile în care ea nu şi-a cunoscut părinţii”, a afirmat regizorul.

Din The Force Awakens am aflat că Rey a fost abandonată pe planeta Jekku, atunci când era mică, fără să ştie cine sunt părinţii ei. Ar putea fi Luke Skywalker tatăl lui Rey? De unde ştia să folosească sabia laser? Sunt întrebările la care Johnson nu a dorit să răspundă.

Nu este exclus ca în film, Luke să se ocupe de pregătirea lui Rey pentru a deveni cavaler Jedi. Dovadă o fotografie pe care Mark Hamill a postat-o anul trecut pe contul său de Twitter.

Tot din Star Wars: Episode VIII vom afla cum va reacţiona Leia când va afla că Kylo Ren şi-a ucis tatăl.

Rian Johnson nu a dorit să dezvăluie cum se va numi noua producţie, detalii urmând să aflăm în curând. „Toate la timpul lor. Veţi avea o surpriză”, a declarat regizorul.

Dincolo de speculaţii, cert este că filmările pentru Star Wars: Episode VIII sunt in plina desfasurare la studiourile din Pinewood, din apropierea Londrei, fiind programate să se încheie în iunie. Printre actorii care vor aparea in film se afla si regretata Carrie Fisher (Printesa Leia), decedata la finele anului trecut.