Game of Thrones. “The winter is coming” în noul trailer, devenit viral pe internet

Data: 22/06/2017 | Autor: .

Game of Thrones. “The winter is coming” în noul trailer, devenit viral pe internet

“The winter is coming” în Game of Thrones! HBO a lansat un nou trailer pentru sezonul 7, serial care va fi difuzat începând din 16 iulie. Ameninţarea Regelui Nopţii devine reală, iar războiul este inevitabil.  Jocurile de putere trec în planul secund, iar bătălia dintre oameni şi morţii vii capătă accente epice, relatează GadgetReport.ro

Materialul video vine să anticipeze ceea ce ştiam deja – că Sezonul 7 din Game of Thrones va fi, fără îndoială, cel mai spectaculos dintre toate. Urmează o adevărată baie de sânge.

Jon Snow (Kit Harington), Sansa Stark (Sophie Turner), Bran Stark (Isaac Hempstead Wright), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) şi Cersei Lannister (Lena Headey) sunt doar câţiva dintre protagoniştii încleştării finale care urmează.

Dincolo de scenariu, efectele vizuale sunt pe măsura aşteptărilor. Dragonii lui Danaerys Targaryan, de exemplu, au ajuns la vârsta adultă, iar senzaţia de realitate este extrem de puternică.

Noul trailer video, lansat pe 21 iunie, a devenit în numai câteva ore viral pe internet, adunând peste 5,5 milioane de vizualizări în numai câteva ore.

REGELE NOPŢII, PROTAGONIST ÎN GAME OF THRONES

„Se aştern zile negre în Westeros. Adevărata luptă abia acum începe, odată cu venirea sinistrului Rege al Nopţii, liderul Umblătorilor Albi”, a afirmat unul dintre producătorii serialului, David Benioff.

“Regele Nopţii este Moartea însăşi. Nu este ca Joffrey şi nici ca Ramsay. Nu mai este fiinţă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine şi rău, dar alegi răul. Regele Nopţii nu are de ales, a fost creat aşa şi ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea”, a declarat Benioff, despre acţiunea din sezonul 7 din Game of Thrones.

Chiar dacă Zidul nu le permite morţilor să treacă dincolo, liderul Umblătorilor Albi are resurse incredibile şi surprizele nu vor întârzia să apară în sezonul 7 din Game of Thrones.

“În timp ce Cersei a făcut cu siguranţă lucruri oribile în viaţa ei şi poate fi o persoană extrem de crudă, singurul lucru uman la ea era faptul că îşi iubea cu adevărat copiii. Acum, sunt morţi toţi şi cred că asta este foarte interesant pentru noi. Cine este ea fără copiii ei? Răspunsul îl veţi afla în sezonul următor.Asta este tot ce pot spune momentan, dacă intru în detalii, dezvălui prea multe”, a declarat Benioff.

ED SHEERAN, ÎN GAME OF THRONES

Muzicianul Ed Sheeran va fi unul dintre guest-star-urile care va fi prezent în sezonul 7 din Game of Thrones.

Producătorii David Benioff şi D.B. Weiss au declarat că au încercat de multă vreme să-l aducă pe Ed Sheeran în serial, considerând că acesta se potriveşte de minune cu povestea din Urzeala Tronurilor.

„De ani de zile am încercat să-l aducem pe Ed Sheeran în show, pentru a-i face o surpriză lui Maisie [Williams], iar în acest an am reuşit”, a declarat Benioff, citat de CNN, refuzând însă să ofere orice detaliu legat de rolul pe care muzicianul îl va juca în serial.
Maisie [Williams], care joacă rolul Aryei Stark în serial, s-a declarat o fană înfocată a lui Ed Sheeran.

„Va fi fantastic să lucrăm împreună şi sunt sigură că telespectatorii vor vedea cel mai spectaculos sezon dintre toate”, a declarat aceasta.

GAME OF THRONES, ÎNCĂ ŞASE EPISOADE

Sezonul 7 din Game of Thrones va fi urmat de o ultimă serie, de 6 episoade, care va fi prezentată de HBO în 2018.

Sezonul 6 din Game of Thrones, difuzat de HBO, a doborat recordurile de audienţă, inregistrand o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Serialul a primit 23 de nominalizari la premiile Emmy.