Game of Thrones III vine pe 31 martie. Cum va arata noul sezon (VIDEO)

Data: 18/03/2013 | Autor: .

gameofthronesHBO va lansa pe 31 martie noul sezon din celebrul serial Game of Thrones. Cea de-a treia serie va avea 14 noi personaje, iar actiunea va fi mult mai incinsa si violenta, dovada ultimul trailer prezentat pe youtube.

Serialul cu Peter Dinklage, Lena Headey, Jack Gleeson, Michelle Fairley, Sean Bean, Mark Addy, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Harry Lloyd si Jason Momoa este o spectaculoasa drama fantastica si epica, a carei actiune este centrata in secolul al XV-lea, intr-un regat numit Westeros, intriga fiind construita in jurul regelui Robert Baratheon si al familiei lui, pe de o parte, si al lui Eddard „Ned” Stark, mana dreapta a regelui, pe de alta parte. Serialul al carui prim sezon a costat 60 de milioane de dolari (10 episoade) este inspirat din seria de 7 romane epice de mare succes „A Song of Ice and Fire” scrise de autorul si scenaristul George R. R. Martin.

Printre noile vedete se numara Diana Rigg, care o va juca pe Lady Olenna Tyrell, cunoscuta si sub denumirea de „Regina Tronurilor”. Ea este bunica lui Margaery si Loras Tyrell, si in multe feluri, este adevaratul lider al familiei. Mackenzie Crook o va juca pe Orell, care are capacitatea de a intra in mintea animalelor si controla actiunile acestora, relateaza Pro  Cinema

Creat de David Benioff si D.B. Weiss, Game of Thrones a ajuns un adevarat fenomen, fiind difuzat in peste 60 de tari. In SUA a atins audiente de 3 milioane de telespectatori pe episod.