Un nou trailer pentru Star Trek Into Darkness (VIDEO)

Data: 21/03/2013 | Autor: .

STARTREK

Paramount Pictures a lansat un nou trailer pentru unul dintre blockbusterele verii: Star Trek Into Darkness.  Filmul va avea premiera pe 16 mai 2013. 

Actorul britanic Benedict Cumberbatch, cunoscut pentru serialul Sherlock, este starul primelor imagini din pelicula science fiction regizata de J.J. Abrams, ce va continua aventurile din Star Trek (2009). Benedict Cumberbatch va fi personajul negativ al productiei alaturi de o distributie impresionanta formata din Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Anton Yelchin, Simon Pegg, relateaza Pro Cinema.

Filmat si tinut in mare secret de producatori, Star Trek Into Darkness este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Actiunea noului film se va concentra pe acelasi echipaj al navei Enterprise. Cand acesta este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza. Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau.

Star Trek a facut in 2009 385 de milioane de dolari in box-office-ul international si a avut un buget de 150 de milioane de dolari. Povestea care urmareste aventurile navei USS Enterprise (NCC-1701) a fost creata de scenaristul Gene Roddenberry si produsa sub forma de serial televizat de Desilu Production in 1966 si de Paramount Television in 1968. De atunci eroii din universul Star Trek au devenit un fenomen cultural in toata lumea. In total franciza contine 5 seriale de televiziune (printre care Star Trek: Next Generation), 11 lungmetraje si numeroase carti si jocuri.