Game of Thrones Sezonul 7, disponibil în România! Primul episod a blocat site-ul HBO în SUA

Game of Thrones Sezonul 7, disponibil în România! Primul episod a blocat site-ul HBO în SUA„The winter is coming” în Game of Thrones Sezonul 7! HBO a lansat primul episod din noua serie, iar serviciul de streaming HBO Now, din SUA, a fost blocat, timp de câteva ore, de numărul mare de utilizatori. În noul sezon, ameninţarea Regelui Nopţii devine reală, iar războiul este inevitabil. Jocurile de putere trec în planul secund, iar bătălia dintre oameni şi morţii vii capătă accente epice, relatează GadgetReport.ro

HBO.com nu a putut fi accesat, timp de câteva ore, pe pagina principală fiind afişat un mesaj de eroare care afirma că există o problemă cu încărcarea paginii. Site-ul şi-a revenit ulterior, la fel ca şi serviciul HBO Now, cel care oferă americanilor serialele şi filmele HBO în regim de streaming.

Fanii Game of Thrones şi-au arătat indignarea pe Twitter, iar un purtător de cuvânt al HBO a declarat, pentru The Hollywood Reporter, că HBO  îşi cere scuze pentru problemele apărute cu HBO Go.

HBO Now, serviciu pentru care americanii plătesc 15 dolari pe lună, s-a mai confruntat cu probleme similare şi în 2016, când a difuzat episodul „Battle of the Bastards” din Games of Thrones seria 6.
La fel s-a mai întâmplat şi cu primul episod din serialul True Detective.

Primul episod din Games of Thrones Sezonul 7 are 56 de minute şi va fi difuzat, pe canalul HBO 1, luni, 17 iulie, de la ora 20.00. Episodul a fost difuzat, în premieră, duminică noaptea, la ora 4.00, şi poate fi urmărit deja pe HBO Go.

GadgetReport.ro relata, recent, că Game of Thrones Sezonul 7 va fi, fără îndoială, cel mai spectaculos dintre toate. Urmează o adevărată baie de sânge.

Jon Snow (Kit Harington), Sansa Stark (Sophie Turner), Bran Stark (Isaac Hempstead Wright), Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) şi Cersei Lannister (Lena Headey) sunt doar câţiva dintre protagoniştii încleştării finale care urmează.

Cu șapte episoade, sezonul 7 o să se concentreze pe o convergență a armatelor și atitudinilor pe care legiunile de fani le-au anticipat de ani de zile.

La începutul sezonului, Daenerys Targaryen, împreună cu armata ei formată din Cei Nepătați și alături de aliații Dothraki/ din Insulele de Fier și trioul ei letal de dragoni, a pornit, în sfârșit, spre Westeros cu Tyrion Lannister, care este noua sa Mână. Jon Snow, care a fost readus la viață în sezonul 6, și-a consolidat puterea în Nord după spectaculoasa înfrângere a lui Ramsay Bolton în “Bătălia Bastarzilor” și după ce Winterfell a revenit sub controlul Casei Stark. În Debarcaderul Regelui, Cersei Lannister, rămasă fără niciun moștenitor, a cucerit Tronul de Fier după ce a folosit focul sălbatic ca să-i incinereze pe Înalta Vrabie și pe alți dușmani în Marele Sept al lui Baelor.

Dar pe măsură ce toate aceste lucruri nu fac decât să ducă spre noi alianțe sau (cel mai probabil) conflicte, spectrul rece al unei alte amenințări apocaliptice – sub forma unei armate de Umblători Albi care se așteaptă să treacă de Zid și să invadeze Sudul – riscă să submineze actuala situație și să distrugă rezultatul acestor rivalități mai mici, tipic umane.

Dincolo de scenariu, efectele vizuale sunt pe măsura aşteptărilor. Dragonii lui Danaerys Targaryan, de exemplu, au ajuns la vârsta adultă, iar senzaţia de realitate este extrem de puternică.

REGELE NOPŢII, PROTAGONIST ÎN GAME OF THRONES SEZONUL 7

„Se aştern zile negre în Westeros. Adevărata luptă abia acum începe, odată cu venirea sinistrului Rege al Nopţii, liderul Umblătorilor Albi”, a afirmat unul dintre producătorii serialului, David Benioff.

“Regele Nopţii este Moartea însăşi. Nu este ca Joffrey şi nici ca Ramsay. Nu mai este fiinţă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine şi rău, dar alegi răul. Regele Nopţii nu are de ales, a fost creat aşa şi ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea”, a declarat Benioff, despre acţiunea din Game of Thrones Sezonul 7.

Chiar dacă Zidul nu le permite morţilor să treacă dincolo, liderul Umblătorilor Albi are resurse incredibile şi surprizele nu vor întârzia să apară în sezonul 7 din Game of Thrones.

“În timp ce Cersei a făcut cu siguranţă lucruri oribile în viaţa ei şi poate fi o persoană extrem de crudă, singurul lucru uman la ea era faptul că îşi iubea cu adevărat copiii. Acum, sunt morţi toţi şi cred că asta este foarte interesant pentru noi. Cine este ea fără copiii ei? Răspunsul îl veţi afla în sezonul următor.Asta este tot ce pot spune momentan, dacă intru în detalii, dezvălui prea multe”, a declarat Benioff.

ED SHEERAN, ÎN GAME OF THRONES SEZONUL 7

Muzicianul Ed Sheeran va fi unul dintre guest-star-urile care va fi prezent în Game of Thrones Sezonul 7.


Producătorii David Benioff şi D.B. Weiss au declarat că au încercat de multă vreme să-l aducă pe Ed Sheeran în serial, considerând că acesta se potriveşte de minune cu povestea din Urzeala Tronurilor.

„De ani de zile am încercat să-l aducem pe Ed Sheeran în show, pentru a-i face o surpriză lui Maisie [Williams], iar în acest an am reuşit”, a declarat Benioff, citat de CNN, refuzând însă să ofere orice detaliu legat de rolul pe care muzicianul îl va juca în serial.

Maisie [Williams], care joacă rolul Aryei Stark în serial, s-a declarat o fană înfocată a lui Ed Sheeran.
„Va fi fantastic să lucrăm împreună şi sunt sigură că telespectatorii vor vedea cel mai spectaculos sezon dintre toate”, a declarat aceasta.

GAME OF THRONES, ÎNCĂ ŞASE EPISOADE

Game of Thrones Sezonul 7 va fi urmat de o ultimă serie, de 6 episoade, care va fi prezentată de HBO în 2018.

Sezonul 6 din Game of Thrones, difuzat de HBO, a doborat recordurile de audienţă, inregistrand o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Serialul a primit 23 de nominalizari la Premiile Emmy.