Game of Thrones va mai avea încă două sezoane!

Data: 1/08/2016 | Autor: .

Game of Thrones va mai avea încă două sezoane!

Game of Thrones va mai avea încă două sezoane, urmând ca apoi povestea să se încheie, cel mai probabil în 2018, afirmă oficialii HBO. Sezonul 8, care va fi difuzat în 2018, va fi ultimul din serie, a anunţat Casey Bloys, şeful de programe de la HBO.

„Dacă am fi putut, am fi făcut 10 sezoane, însă povestea va ajunge la final”, a declarat oficialul HBO în faţa jurnaliştilor prezenţi la Television Critics Association Summer Press Tour in Beverly Hills.

Casey Bloys nu a exclus crearea unui serGame of Thrones va mai avea încă două sezoane!ial derivat (spin-off), precizând că producătorii nu se opun, dar ”nu există planuri concrete chiar acum.”

HBO pregăteşte, în prezent, sezonul 7 din Game of Thrones, anticipând că acesta va doborî toate recordurile de audienţă. Serialul, ce va avea 7 episoade, va fi difuzat în vara anului viitor.

Filmările vor avea loc in locatii din Irlanda de Nord, Spania si Islanda. Regizorii celebrului serial afirmă că sezonul 7 din Game of Thrones va fi cel mai spectaculos dintre toate. The winter is coming!

Urmăriţi, mai jos, primul teaser al acestuia.

Într-un interviu acordat publicaţiei Deadline, David Benioff şi D.B. Weiss, au declarat că se aştern zile negre în Westeros. Adevărata luptă abia acum începe, odată cu venirea sinistrului Rege al Nopţii, liderul Umblătorilor Albi.

“Regele Nopţii este Moartea însăşi. Nu este ca Joffrey şi nici ca Ramsay. Nu mai este fiinţă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine şi rău, dar alegi răul. Regele Nopţii nu are de ales, a fost creat aşa şi ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea”, a declarat Weiss, despre acţiunea din sezonul 7 din Game of Thrones.

Chiar dacă Zidul nu le permite morţilor să treacă dincolo, liderul Umblătorilor Albi are resurse incredibile şi surprizele nu vor întârzia să apară în sezonul 7 din Game of Thrones.

“În timp ce Cersei a făcut cu siguranţă lucruri oribile în viaţa ei şi poate fi o persoană extrem de crudă, singurul lucru uman la ea era faptul că îşi iubea cu adevărat copiii. Acum, sunt morţi toţi şi cred că asta este foarte interesant pentru noi. Cine este ea fără copiii ei? Răspunsul îl veţi afla în sezonul următor. Asta este tot ce pot spune momentan, dacă intru în detalii, dezvălui prea multe”, a adăugat Weiss.

Deşi nu au menţionat cu exactitate ce se va întâmpla cu Mama Dragonilor în sezonul 7 din Game of Thrones, au făcut aluzii la Lady Olenna, care acum îşi deplânge familia, în special nepoţii. Aceasta caută să se răzbune pe Cersei, iar în ultimele cadre ale episodului 10 din sezonul 6, s-a văzut formându-se o alianţă între Casa Tyrell şi Casa Martell, care este de partea lui Daenerys.

Sezonul 6 din Game of Thrones, difuzat recent de HBO, a doborat recordurile de audienta inregistrand o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Serialul a primit 23 de nominalizari la premiile Emmy.