Garmin Venu Sq. Cum arată și ce poate noul ceas cu GPS

Garmin a lansat noile sale modele de smartwatch cu GPS: Garmin Venu Sq și Garmin Venu Sq Music Edition, ce se remarcă prin designul interesant și noile capacități de monitorizare a stării de sănătate și activităților sportive.  În România Venu Sq și Venu Sq Music pot fi achiziționate de pe magazinul online Garmin sau de pe emag. Prețurile variază între 964 lei pentru ediția de bază și 1205 lei pentru ediția Music.

Cu un design dreptunghiular, display în culori vii și o durată de viață a bateriei de până la 6 zile în modul smartwatch și 14 ore în modul GPS, Garmin Venu Sq îndeamnă la mișcare.

Pentru cei care-și doresc un playlist pentru întreaga zi, Garmin Venu Sq Music stochează melodiile preferate, pentru ascultare fără telefon. Ceasurile au un touchscreen de 1.3” din Gorilla Glass, cu ramă ușoară din aluminiu și curea din silicon, fiind disponibile în 6 variante de culoare.

“Garmin Venu Sq vine cu peste 20 de aplicații de sport incorporate și o largă gamă de aplicații de monitorizare a stării de sănătate, disponibilă pe piață.”, spune Alexandru Moise, Sales & Marketing Manager Garmin România, Bulgaria, Ungaria și Moldova.

Seria Garmin Venu Sq urmărește diferiți parametri, precum pulsul, măsurat de mai multe ori pe secundă, 24 de ore pe zi, somnul, respirația, bătăile inimii, ciclul menstrual, stresul, hidratarea, Pulse Ox, precum și inovatorul Body Battery – un indicator de energie care ajută utilizatorul să-și programeze antrenamentele, timpul de odihnă sau somn. În plus, exercițiile de respirație sunt utile pentru concentrare, relaxare sau liniște. Toate aceste statistici sunt stocate și analizate în contul personal din Garmin Connect.

Noul Garmin Venu Sq are peste 20 de aplicații pentru sport de interior sau exterior, incluzând Pilates, Yoga, antrenament de forță, înot, cycling sau golf. De asemenea, urmărește pașii, minutele de activitate intensă sau consumul caloric. Antrenamentele preîncărcate pe ceas ajută utilizatorul să-și creeze o rutină de antrenament personalizată. Venu Sq este compatibil și cu Garmin Coach, oferind planuri de antrenament gratuite în funcție de obiective.

În plus, Garmin Venu Sq are nenumărate aplicații pentru o viață în mișcare:

  • Notificări pentru apeluri, mesaje text sau update-uri din social media. Utilizatorii de telefoane cu sistem Android pot răspunde la mesaje text chiar de pe ceas;
  • Posibilitatea de a descărca melodii sau playlist-uri direct pe ceas, de pe aplicații precum Spotify, Amazon Music sau Deezer (pentru Venu Sq Music);
  • Siguranță și localizare – detectarea unui incident sau asistență în timp real, prin trimiterea de mesaje către contactele de urgență;
  • Garmin Pay pentru plăți rapide, fără contact;
  • Personalizare prin intermediul aplicațiilor, widget-urilor și diverselor watch faces din Garmin Connect IQ;
  • Compatibilitate cu telefoane Android și Apple.