Garmin vivoactive 3 Music, în exclusivitate la Orange

Garmin vivoactive 3 Music, în exclusivitate la OrangeGarmin vivoactive 3 Music, cel mai nou smartwatch lansat de Garmin, a dubutat in exclusivitate in oferta Orange. Cu peste 15 aplicaţii de sport preîncărcate, este usor de găsit un mod distractiv pentru a rămâne active, relatează GadgetReport.ro

Garmin vivoactive 3 Music este dedicat, în primul rând, celor pasionaţi de sport şi de muzică, oferind posibilitatea de a stoca şi de a asculta până la 500 de melodii, direct din memoria ceasului, fără a fi necesară utilizarea telefonului. În plus, ai acces la peste 53 de milioane de melodii cu ajutorul aplicaţiei Deezer instalată direct pe ceas.

De la alergare, înot sau antrenamente de forţă la snowboarding, golf sau chiar yoga, ceasul oferă informaţii detaliate despre fiecare activitate.

Conectat la smartphone, Garmin vivoactive 3 Music poate fi folosit pentru a vedea şi chiar răspunde la mesaje text, pentru a vizualiza e-mailuri, actualizări ale reţelelor de socializare sau chiar pentru a găsi telefonul.

Garmin vivoactive 3 Music costă 329 de euro, echivalentul a 1530 de lei.