Getac A140. Cum arată cea mai solidă tabletă vândută în România

Data: 27/07/2017 | Autor: .

Getac A140. Cum arată cea mai solidă tabletă vândută în RomâniaGetac A140, tableta construită special pentru sectoarele auto, militar şi siguranţă publică, a fost lansată, oficial, în România, de ELKO. Modelul este certificat MIL-STD810G şi IP65, fiind rezistent la umezeală, ploaie, vibraţii, şocuri, temperaturi extreme şi chiar la căderi de la 1.2m, relatează GadgetReport.ro

Getac A140 este echipată cu un ecran de 14” cu o luminozitate de 1000cd/m2*, integrează procesoare Intel Core i5 şi i7 şi foloseşte baterii duale hot-swappable.

“Odată cu lansarea modelului A140 utilizatorii vor avea acces la cea mai mare tabletă complet rezistentă pe care am produs-o vreodată, indiferent că va fi folosită în domeniul siguranţei publice sau de către diferiţi operatori de teren”, a declarat Scott Shainman, Preşedinte Getac.

Ecranul HD de 14”, perfect lizibil în lumina soarelui, integrează tehnologia e control tactil Getac LumiBond® 2.0, care foloseşte o răşină invizibilă pentru ataşarea suprafeţei din sticlă la modulul tactil şi la LCD. Astfel, avem un singur panou, mai durabil şi mai lizibil. A140 suportă modurile tactile Touch/Rain, Glove şi Pen şi include un stylus cu vârf dur, ce asigură productivitate ridicată în diverse scenarii de utilizare şi condiţii extreme.

Getac A140 foloseşte procesoare Intel a 6-a generaţie – Skylake Core i5 şi i7 – A140, interfaţa Wi-Fi Intel 802.11ac şi tehnologia Bluetooth 4.2.

Tableta Getac A140  mai este însoţită de o serie de opţiuni, printre care un webcam Full HD pentru videoconferinţe, o cameră principală de 8MP cu bliţ LED şi suport LTE 4G pentru o conectivitate rapidă.

La nivel de securitate, Getac A140 oferă cea mai completă suită de soluţii şi tehnologii, precum cititoare de amprentă, RFID, SmartCard, Microsoft Password, Credential Guard şi TPM 2.0 – standard internaţional ce monitorizează şi protejează pornirea sistemului pentru a verifica autenticitatea utilizatorului.

De asemenea, cu ajutorul Absolute DDS utilizatorul poate să dezactiveze de la distanţă sistemul de operare dacă tableta este pierdută sau furată. Sistemul de operare folosit de A140 este Microsoft Windows 10. Produsul beneficiază de garanția Getac bumper-to-bumper, care include deteriorarea accidentală sau ca urmare a expunerii la mediu pentru o perioadă de 3 ani.

Preţul tabletei Getac A140  nu a fost anunţat încă. Vom reveni cu detalii concrete.