Google anunţă Pixel Launcher

Google anunţă Pixel Launcher bun

După ce a trecut pe linie moartă brandul Nexus, Google face încă un pas care confirmă că viitoarele sale smartphone-uri se vor numi Pixel. Gigantul IT a lansat Pixel Launcher, o versiune rebranduită a excelentului software Nexus Launcher, relatează GadgetReport.ro

Interesant este că, în afară de denumire, launcher-ul este identic cu cel anterior. Este la fel de bun, aerisit şi uşor de folosit ca şi versiunea Nexus. Îl puteţi descărca de AICI.Google anunţă Pixel Launcher 2

Decizia Google în privinţa Pixel Launcher anticipează lansarea noilor sale telefoane, Google Pixel şi Pixel XL, despre care GadgetReport.ro relata, anterior, că urmează să fie prezentate în cadrul unui eveniment care va avea loc pe 4 octombrie.

Google anunţă Pixel Launcher 3Gigantul IT a mai folosit brandul Pixel anul trecut, când a lansat Pixel C, o tabletă dezvoltată și comercializată exclusiv de companie.

Noile telefoane Google Pixel şi Pixel XL urmează să vină cu ecrane de 5 respectiv 5,5 inchi, şi să ruleze sistemul de operare Android Nougat.

Cu ocazia evenimentului din 4 octombrie, Google va lansa şi noua generaţie Chrome Cast.

Aflat la a treia generaţie, gadgetul ieftin şi performant care permite streamingul wireless va fi botezat Chromecast Ultra şi va facilita transferul de conţinut video în format 4K.

Nu este exclus ca, în cadrul conferinţei Google, să fie lansată şi noua cască de realitate virtuală Daydream VR şi să fie oferite informaţii despre asistentul virtual bazat pe inteligența artificială, Google Home.